Valaki tud nekem jósolni? Vagy nem lehet úgy ha nincs ott a személy?
Én szivesen jósolok neked:
Ezen a héten nagy szerencse ér, viszont vigyázz a pénzügyeidre. Egy barát meglátogat, vagy összefuttok az utcán váratlanul. Erős a héten a szerelmi vonal. Az egészségedben kedvező változás áll be, de vigyázz a jővőre vonatkozóan. A tiszán hajóvonták találkozása tilos.
Köszi 😂
Figyeld, mindenki had higyjem amiben akar. Tudom mi vagyunk saját sorsunk kovácsa. De voltam már jósnál sok minden bejött, viszont elmondják hogy a jelenlegi helyzetböl hova mész, de ha másképp döntesz, más lesz a jövőd.
Én hiszek benne némi fenntartással.
Te meg másban hiszel, ennyi :)
Lol... jó mindenki tud általánosságot írni, de aki tud jósolni olyat is megmond, amit nem tudhat. Igen sok mindennek utánanézhet, de akinél voltam a múltamból olyat kivetett, ami nem volt általános és sehol máshol se láthatta annyira magánügy.
Voltam olyannál is aki aztán semmit se mondott jól, és tényleg csak általános dolgokat mondott.
De had higyjek ebben, ha szeretnék, mindenki abban hisz amiben akar. Írtam hogx olyan érdekel, aki hisz is benne és esetleg tud.
De köszi :)
#8as igen tudom. Mondtam voltam már. De attól hátha van itt olyan :) egy kérdést nekem megért :)
#9es köszönöm írok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!