Nem lehet a telejósdát kitiltatni a TV-ből?
Figyelt kérdés
2010. júl. 5. 03:16
1/13 anonim válasza:
MIlyen alapon: egyrészt fizetnek, másrészt sok hülye igényli, harmadszor semmivel sem rosszabb, mint az egyéb jósdák, negyedszer milyen alapon lehetne letiltani, ötödször KI tiltaná le?
2/13 anonim válasza:
Ezen az alapon az ezotéria programot is le kellene tiltani, a többi jóssal és egyéb sarlatánnal együtt.
3/13 anonim válasza:
Én örülnék ha nem mutatnák többet :D
4/13 anonim válasza:
sokmindent ki lehetne tiltani ennyi erővel
pl.telefonos játékok:S
5/13 anonim válasza:
engem is idegesít h egyáltalán létezik, na de héát ez van, nem nézem is kész
na de legalább ugyan ennyire az ezotéria művelőit is ki kéne tiltani, mert ez se sokkal különb .... és ez most nem cukkolás, hanem komoly vélemény
6/13 anonim válasza:
Minek kitiltani? Akinek van esze, nem nézi, akinek nincs, az meg megérdemli.
7/13 anonim válasza:
Annyi csatorna van, amelyiken nem adják. Van választásunk. A TV2-n meg az éjszaka közepén megy, ott jól elfér. Aki azért fennmarad, hogy nézze, az meg is érdemli. :D
Ha néha valamelyikbe belenézek, akkor meg röhögök rajta egy jót. Ez olyan, mint a távgyógyítók voltak. El tudom képzelni amúgy, hogy ez is annak a sorsára fog jutni.
8/13 BlackSword válasza:
Ha nem tetszik... Ne nézd!!! Ennyi a recept...
9/13 anonim válasza:
Az a baj hogy "amíg szar van veréb is van"
10/13 anonim válasza:
Felesleges! Ha nem szereted ne nézd!!! mit néznél helyette? Aludjál! vagy tegyél be egy filmet és nézd azt vagy kapcsolj át másik adásra!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!