Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Jósló álmok? Mit tehetek...

Jósló álmok? Mit tehetek ellenük? (többi lent)

Figyelt kérdés
Én éjszakánként rendkívül sokat álmodom, vagy legalábbis nagyon sokra emlékszem. Így körülbelül öt éves korom óta felfedezek egy egy régebbi álmot, ami megtörténik velem. Vannak olyanok mikor egy nap elég a betejjesülésnek, de évekkel később is megtörténhet Legtöbbször szimbólikusan álmodok. Az egyik legdurvább az volt mikor azt álmodtam, nagyjából nyolc éves korom körül, hogy egy házban a családommal sötét ruhás emberek elöl menekülünk. Az emberek meg akartak ölni minket. A ház nagyon megmaradt az emlékezetemben, főleg, mert nagyon gyakran visszatérő álom volt egy évig. Sok évvel később építkezni kezdtünk. Ezért át kellett költötnünk egy albérletbe. Egy évig laktunk ott. Az ott lakás vége felé egyik este az álmaimon gondolkodtam. Erre az álomra, a sötét ruhás emberesre nem emlékeztem, csupán beugrodt, hogy volt egy ilyen álmom is. Abban a pillanatban arra is ráeszméltem, higy a ház, amelyben menekültem, tökéletesen olyan, mint az albérletünk. Hirtelen hatalmas félelem uralkodott el rajtam, mert eszembe jutottak az emberek akik meg akartak ölni az álomban. Nagyon féltem, hogy mit jelent és hogyan fog betejjesülni. Szerencsére már haza költöztünk két éve, semmi baj nem történt. De rájöttem ls szerintem az emberek a családon belüli feszültséget jelképezhették, ugyanis annyira stresszesek voltunk, hogy a szüleim többször is majdnem elválltak. Nem bírtuk tovább. Azóta megoldódott és végre egy rendes házban, boldogan élünk. De azóta is jelentkeznek jósló álmaim. Félek, hogy egyszer valami rémeset fogok megálmodni. Hogyan tudnám kissé űberelni vagy teljesen leállítani ezt? A válaszokat előre is köszönöm és bocsi ha helyesírási/fogalmazási hibát találtok! Valamint azok az emberek akik nem hisznek az ilyesmiben, vagy hazugságnak hiszik azt, amit elmeséltem azok legyenek szívesek NEM írni semmit a kérdésem alá! Amennyiben mégis megteszik írásukat figyelmen kívül fogom hagyni! köszönöm.

#jóslás #álmodás #jósló álmok
2019. ápr. 11. 12:07
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia! Az álmok általában az ember belső (néha még el is folytott) érzelmei megtestesülése. Választ adnak egyes kérdéseinkre/kételyeinkre (habár ezeket mind a mi agyunk válaszolja meg) így feszültség oldóak is tudnak lenni. Arra tippelnék, hogy a benned lévő szorongás váltja ki az ilyen "üldözős" álmokat. Azt, hogy a félelmedet/szorongásodat milyen alakban látod, kizárólag tőled függ. Pl ha te utálod a kígyókat, (mondjuk hogy a természetükből kiindulva) akkor az is megjelenhet álmodban egy olyan ellenségedet/érzelmedet megtestesítve amitől nagyon tartasz, míg pl én, aki imádja a hüllőket, tök mást fog látni.

Vegyük azokat a jósló álmokat amik valami rosszat jeleznek előre, mint a foghullás. Ez egy nagyon régről jövő közhiedelem, aminek a gyökere a következőben lehet: régen nem tudtak fogat pótolni, így ha egyet elvesztettél, annak a hiányát mindig érezted, egy nap többször is. Ez a folyamatos hiány pedig összeköthető akár egy szerettünk hiányával is. Ha elveszítjük, örökké hiányozni fog. A másik vége pedig: ha van idős családtagod, (akiről elég látnod hogy nincs jól mostanában vagy hogy egyre idősebbé válik) hízik benned a félelem hogy bármikor meghalhat, és tádá, ha nem is gondolkodtál ezen, megkaptad álmodban.

De van aki csak azért álmodik foghullással, mert ezt HALLOTTA hogy ha valakinek a halála közeleg, a szerettei foghullással álmodhatnak, ergo beleszövi az álmába, külső behatásra. (De ez már túl sok pszihológia)

Biztos hallottad már a "tudatos álmodás" kifejezést. Nézz utána. Próbáld átvenni az irányítást az álmaid fölött és nem lesznek annyira nyomasztóak.

2019. ápr. 11. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!