Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Szolnokon tudtok nekem megbízh...

Szolnokon tudtok nekem megbízható jósnőt? Sürgősen szükségem van rà! Kérem ne olyan írjon aki nem hisz benne!

Figyelt kérdés
2019. jan. 23. 09:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
51%
10es, úgy tudom Máté Andrea pl ad számlát tehát olvashatja a NAV :-) De jó neked hogy te mindig mindent teljesen becsületesen csinálsz, gondolom a suliban se puskáztál soha :-) Amúgy ha hitetlen vagy mit keresel ebben a kategóriában?
2019. jan. 23. 16:53
 12/15 Krúdy Gyula ***** válasza:
100%

Kedves kérdező,

Én hiszek/foglalkozok ilyen dolgokkal, tehát most egy spirituálisabb szemszögből próbálnék segíteni...

Minden előttem válaszoló szkeptikus hozzászólás hasznosabb mint azok akik segíteni próbálnak.

Ha valaki tökre véletlenül tényleg foglalkozik ilyen témával, és ért is hozzá azt onnan lehet felismerni, hogy nem kér érte pénzt hanem segítségnyújtásból teszi ahogy ideje engedi. Ha valaki "foglalkozik" ilyen témával, és pénzt kér "képességeiért" az azt jelenti, hogy még a nagyon alap kérdésekig sem jutott el.

Az életet azért éljük mindannyian, hogy ilyen-olyan tapasztalatokat szerezzünk. A földi élet tapasztalatai között 2 fontosabb tényező a munka, és a mások segítése. Azok az emberek akik spirituálisan értelmesebbek ezt a kettőt nem keverik azért sem, mert ők önmaguk is fejlődnek még. NEM TUDSZ SPIRITUÁLIS TERÜLETEN ÚGY ELŐRE HALADNI, HOGY AZ ÚTON NEM ÖNZETLENÜL, ÉS KEDVESEN LÉPKEDSZ. Azok akik tényleg tudnak valamit biztosíthatlak, hogy nem a kis embereknek szánt segítségnyújtásból szerzik meg a betevőre valót. Önmagukat köpnék arcon. Karmikusan egyszerűen nem kezelhető az ha pénzt kérsz olyan dologért ami számodra azért adatott meg, hogy az útba eső életeket jobbá tedd. Nem fektethetsz elvárásokat olyan dologért amiben tényleg hiszel, és más emberek boldogsága a tét. Pár száz évvel ez előtt a mennyországba lehetett jegyeket foglalni az egyháztól. Az pont ugyan ennyire volt spirituális.

Ha elmész egy ilyen ~emberhez csak magadra vess. Szerintem érvelésem egész érthető. Az előttem kommentelő aki azt javasolta, hogy nézz meg a pénzből egy jó filmet, és vegyél egy szimpatikusabb homelessnek egy pizzát milliószor spirituálisabb, mint az aki jósolna neked. Erre mérget vennék :).

2019. jan. 24. 07:27
 13/15 anonim ***** válasza:
Kérem gondolkozzon hogy miért szolgáltatja ki a döntéseit egy "jósnak"!? Kapott jelet biztosan, bármit is vár a jóstól, olvasson azokból, mert azt mindig a jó ügyért kapjuk (mármint a jeleket). A Jós félrevezethet, illetve az asztrál síkból súghat neki egy gonosz lény is, és ő azt nem tudja eldönteni hogy milyen céllal "súgnak" neki és azt sem hogy angyal vagy démon!
2019. jan. 27. 12:16
 14/15 anonim ***** válasza:
Érdeklődj a Megyei Könyvtárban.
2019. jan. 29. 20:43
 15/15 anonim ***** válasza:
Írd meg nekem mi a gondod és én ingyen segítek neked, ha tudok.
2019. jan. 30. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!