Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Ismer valaki Heves vagy...

Ismer valaki Heves vagy Jász-Nagykun-Szolnok megyében jósnőt? 🔮

Figyelt kérdés
Olyan jósnő érdekelne aki neked!! olyat mondott amit egyébként nem tudhatott rólad/amit mondott maximálisan bejott.
2018. júl. 29. 21:48
 1/6 anonim ***** válasza:
Sajnos olyat mondott amit nem szerettem volna ha megtudok, és igaza volt. Azóta bánom, hogy elmentem hozzá :(
2018. júl. 29. 22:05
 2/6 anonim ***** válasza:
Igen én pont azért nem merek elmenni soha többet jósnőhöz. Édesanyám ment el hozzá és minden beigazolódott. Rólam és bátyámról is kérdezett és minden úgy történt. Anyunak negatív dolgokat mondott és úgy is lett, hálistennek nekem jókat éa az is beigazolódott. Nekem megmondta, hogy 25 évesen fogok szülni és úgy is lett. Fehér Katinak hívják a számát meg kell keresenm ha egyáltalán még megvan valahol. Rég volt. Én soha többet nem mernék jósoltatni félve a rossztól.
2018. júl. 29. 22:13
 3/6 anonim ***** válasza:
Hú!
2018. júl. 29. 23:00
 4/6 anonim ***** válasza:
50%

Van az az AstroShow a TV-ben, próbáld ki sztem. Ők is úgy átb*sznak, mint ahogy a jósnők teszik azt... Persze, kirak egy pár kártyát, megkérdezi mikor születtél, meg mi a neved, és bemond mindenféle baromságot, amit pár idióta elhisz, bebeszéli magának, aztán meg emiatt persze hogy megtörténik vele. Színtiszta pszichológiai manipuláció az egész, és rövidlátás.

Most kiadom magam cigânyjósnak, megnézem a kezem, azt mondom neked holnap meghalsz, holnapután meg idekommenteled, hogy persze, ez nagyon jó jós, mert azt mondta meghalok, és meghaltam. Nem kell mindent elhinni...

2018. júl. 30. 01:37
 5/6 anonim ***** válasza:
Az egy teljesen más dolog, Planet! Igenis vannak olyan jósnők, akik megmondják a tutit, hogy mi lesz! És pont ezért félelmetes! Én sem merném alávetni magam, nem is tudom melyik a rosszabb, tudni vagy nem tudni h mi lesz. Az Asztro show az teljesen más, nem is tartozik ehhez a kérdéshez!!!
2018. júl. 30. 07:43
 6/6 anonim ***** válasza:
Inkább egész el az erre szánt pénzt az is hasznosabb
2018. júl. 30. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!