Tudnátok nekem olyan jósnőt/látót ajánlani, aki valóban segít és nem kókler?
Az 'igazi jósnő' fél pszichológus.
Figyeli tested minden rezdülését és azonnali következtetést von le belőle, hogy milyen irányba fordítsa momdandóját.
Ebből következik, hogy TE határozod meg, mit mondjon, nem pedig az, hogy látja a jövőt.
Amennyiben azt látja, hogy kissé szétszórt, hebrencs vagy, figyelmeztet, vigyázz, mert azt látja, egy autó elüt.
Jogos a következtetése.
Te figyelmesebb leszel - egy ideig. Aztán visszazökkensz a megszokottba, figyelmetlenséged miatt kisebb-nagyobb baleseted történik.
A jósnőben hited erősödik, mert lám, előre megmondta.
.
Megjósolja: találkozol a nagy Ő-vel.
Ki ne szeretné?
Jóslata alapján jobban, merészebben keresed.
Ha beteljesül: lám, megmondta.
Ha nem teljesül be: nem az ő hibája, hanem a Sors közben felülírta akaratát.
Tehát akár találkozol Vele, akár nem, a jósnőben hited erősödik.
.
A fentiekben az a kóklerség, hogy erősödő hited eredményeképp újra felkeresed - és ismét fizetsz neki.
No szóval.Volt egy olyan életszakaszom,amikor nem tudtam hogyan merre...és azt hittem majd a jósok.Többet felkerestem,egymás után.Ez kb 6 éve volt.Így utólag mindegyiknél volt valami apró mozzanat ami igaz lett.persze összességében azt tudom mondani,nem éri meg,kidobott pénz....mert azok az apróságok amik bejöttek jelentéktelen dolgok voltak.
Szóval szerintem semmi értelme nincs bármelyik jósnak,én a saját bőrömön próbáltam ki őket,és mind neves volt!!Semmit nem értek.Ezt amolyan tanulságnak.
Jó szórakozás lehet,hogy mondja mit is mond.....de elég drága szórakozás.
Kedves harmadik hozzászóló, az ember nem kap meg mindent és nem tud megteremteni mindent, amit akar. Sőt, rengeteg dologban pont az akarat a gát, hogy megvalósuljon...
"Legyél tudatos"... Ja, csak nem minden a tudat szintjén működik...
Én ugyanezt gondoltam, mint te, ugyanilyen kevély voltam, de az élet móresre tanított.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!