Ha van itt "hivatásos jós", jósolna nekem?
Nem igazán hiszek sz ilyesmiben, de adok neki egy esélyt. Ha valaki tényleg úgy gondolja, h tus jósolni és nem csaló, jósoljon nekem, az aurámat az interneten keresztül igyekszem átközvetíteni.
És hogy el is higgyem egy kis személyleírást kérek: Hány éves vagyok meg ilyesmi.
Nos, a leírásodból 1-2 dolgot meg tudok "jósolni".
Nem vagyok csaló, mert az igazságot fogom mondani.
Életutad elágazás előtt áll, és 2 választásod van: Vagy hiszel az ilyen jós dolgokban és hagyod, hogy lehúzzák a pénzedet, és egy jós légbőlkapott sejtései irányítsák az életedet, vagy elfogadod, hogy a tudomány törvényei szerint működik a világ, és saját kézbe veszed az életed irányítását.
Egyébként a legtöbb esély arra van, hogy 10-20 éves lehetsz, talán 12-15 között, ritkább esetben több.
ebből látszik hogy nem lehet jósolni:D
aki jós, az tudná hány éves a kérdező
"Egyébként a legtöbb esély arra van, hogy 10-20 éves lehetsz, talán 12-15 között, ritkább esetben több."
:D:D:D
amúgy szerintem 17 körül vagy, de ez mindenféle hókuszpókusz nélkül meg lehet becsülni
én én jósolok.
14éves fiú vagy.
sokat internetezel..
nemcigizel.
nemszeretsz olvasni.
szereted a spagettit.
na milyen?
Nem igazán találtátok el... :)
Azt hiszem vizsgaidőszakban kezdek lassan bekattanni, azért írok ilyen hülye kérdéseket ide. ( ez ma már a 4. kérdésem)
Titkon azért vártam egy olyasmi választ, hogy ne aggódjak, nem fogok megbukni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!