A szombati világvége igaz, vagy ezt is nagyon felfújta a média?
Figyelt kérdés
Maede jóslata igen komolynak tűnik...2017. szept. 22. 15:18
1/39 anonim válasza:
Természetesen igaz. Most tényleg. Én mér egy hete nem vásárolok.
2/39 anonim válasza:
Akit kilakoltattak, annak van csak igazi világvége! Ne törd ilyen butaságokon a kis buksidat, értelmetlen! :)
3/39 A kérdező kommentje:
Az igazat megvallva mindig félek az ilyenektől, nem tudom, miért, de olyan, mintha igaz lenne... Lásd a sok egybeesést...
2017. szept. 22. 15:25
4/39 A kérdező kommentje:
De az is lehett, hogy ennyire felkapták Maede agymenését, nem tudni...
2017. szept. 22. 15:25
5/39 anonim válasza:
barcssk igaz lenne, belerohognek a halal kepebe, de sajnos ez nem igaz.
6/39 anonim válasza:
Milyen világ vége lesz már megint?
Miért pont szombaton. Pont dolgozni fogok.
Eddig minden világvégét végigdolgoztam. Lehet azért maradtam le róluk. :D
7/39 anonim válasza:
Nem tudom, felfújta-e, én most hallok róla először. A legutóbbi világvége, amit annyira felkaptak, hogy elérte az ingerküszöbömet, a 2012-es volt, azelőtt meg a nostradamusi III. világháború 1997-ben.
8/39 anonim válasza:
Ezeket a dátumokat hol lehet megtudni amúgy? Annyira nem fújhatta fel a média, mert én még nem hallottam róla, pedig szoktam híreket olvasni. Minden világvége előtt írogatjátok ki az ilyen kérdéseket, de még mindig nem jöttem rá, hol olvastok vagy hallotok ezekről.
9/39 anonim válasza:
"Az igazat megvallva mindig félek az ilyenektől, nem tudom, miért, de olyan, mintha igaz lenne... Lásd a sok egybeesést..."
Minek olvasol olyan szennyoldalakat, amik ilyen mesékkel ijesztgetnek? Valld be, hogy élvezed a rettegést.
10/39 anonim válasza:
Remélem, ezek mind troll kérdések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!