Hogyan kell jósolni?
Figyelt kérdés
ha valaki nekem tud bármilyen(de nem személyes) adatokkal jósolni az írja le! elötte kérdezze mit szügséges megadnom!ha lehet olyat kérek jósolni ami nem 20-30 év múlva jön be,de ha nincs mács az is jó::)KÖSZI
(ha valaki csak ilyen hülyeséget akar leadni az felejtse el!)
2010. máj. 23. 13:42
1/8 anonim válasza:
nemtudom, de ha megtanultál, az ötös lottó számokat majd mondd el nekem!
2/8 anonim válasza:
Egyszerű,nem kell hozzá semmilyen különleges dolog,csak ész.Ha valaki azt mondja,hogy "50éves nő vagyok és magányos vagyok"akkor egyszerű,azt kell mondani:"Maga bizonyára elvált(ez valószinü ha 50éves és magányos),de ne aggódjon,hamarosan rátalál egy újabb szerelem,lehet,hogy ott van maga előtt,csak nem veszi észre(ekkor pedig elkezd kombinálni,mondjuk egy munkehelyi flörtön,és lám-lám azt hiszi,hogy jósoltak neki).
3/8 A kérdező kommentje:
:D
2010. máj. 24. 20:33
4/8 anonim válasza:
jaaa, szemébe nézel annak akinek jósolsz, és elkezdesz magyarázni hülyeségeket:D az meg aki általában jóshoz megy, az rohadt naiv, tehát ne aggódj, el fogja hinni:) csak ne felejtsen el fizetni, arra vigyázz:D
5/8 A kérdező kommentje:
oké:D
2010. máj. 30. 09:56
6/8 A kérdező kommentje:
És én magamnak nme tok jósolni?
2010. jún. 6. 20:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!