Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Ki a kedvenced az EZO TV...

Ki a kedvenced az EZO TV sztárjai közül?

Figyelt kérdés
2010. máj. 21. 15:28
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
ez vicces, ahhoz képest, hogy nem hisztek benne jobban tudjátok ezeket a "celebeket", mint azok, akik tényleg hisznek az ezoterikában:):P
2010. máj. 26. 11:01
 12/18 anonim ***** válasza:
89%

Én nagyon sok jóst kipróbáltam az Ezo vonalon mivel személyesen is járok jósokhoz és nagyon érdekel a téma.

Az Ezo tv jósai között vannak nagyon profik,van olyan aki csak tanult jós és van aki totál szélhámos (szerintem).

Aki nagyon jó szerintem: István, Sheila McNorna, Odin, La Mech, Róbert, Bubu,Zita, Tina és az asztrológusok közül Theresa fantasztikus dolgokat kiolvasott az asztrológiai képletemből!!

Akiknek a "tudását" NULLÁNAK tartom:Stella. Larissza, Merlin, Csillagvirág, Angel. Ezek közül nekem soha senki nem talált el SEMMIT!

2010. máj. 28. 10:42
 13/18 anonim válasza:
100%

A múltkor kíváncsiságból felhívtam Nenust, hallottam, ahogyan az utcán sétált. Kérdeztem, és abban a pillanatban mondta a választ. Szerettem volna beszólni, hogy ezt most miből olvasta ki, a forgalomból?

Hirtelen el is gondolkodtam, hogy én is jelentkezem "jósnak", mert én is tudok találgatni.

2010. jún. 3. 16:57
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Müller Rózsa
2010. jún. 4. 17:11
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Én Máriát hívom, ha kérdésem van. Eddig nagyjából 98%-ban bejött, amit mondott. Nagyon kedves nő, és ami a legfontosabb: hiteles. Mind a jó, mind a rossz dolgok bejöttek idáig.
2010. jún. 14. 10:26
 16/18 anonim ***** válasza:
Nekem a kedvenceim a betelefonálók. Roppant módon meglepnek mindig, hogy ebben a rohadt nagy recesszióban még van ilyen emeltdíjas telefonos szarokra pénzük, sok sikert nekik!
2010. szept. 5. 13:22
 17/18 anonim válasza:
Űhhhh bazz,ez most komoly?XD
2010. szept. 5. 20:49
 18/18 anonim válasza:
Larissza (máshol Clarissza) itt lakik az utcánkban. Egy kellemetlenkedő ostoba özvegyasszony, két mázsán túlhízott gyerekkel. Gyönyörű szépeket ír a honlapjain, közben egy trágár összeférhetetlen nő. Az a szomorú, hogy ha nem is túl fényesen, de eléldegélget abból a néhány buta balekból, aki fizet a "jóslataiért".
2011. okt. 23. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!