A 9-es szám mit jelent a számmisztikában?
A születési számom is 9
A házszámom is 9
A névnapom is 9.-ére esik
9 a szerencse számom
Ajjjaj 9 nap múlva meghalsz.
Fu manapság már mindenből csak problémát csinálnak...
"A születési számom is 9"
Részvétem. Akkor gyakorold az elengedést.
Szerintem ennek igenis lehet jelentősége. Ha egy szám sokszor feltűnik az életedben, különböző formákban találkozol vele, akkor miért ne merülhetne fel benned, hogy mit jelent, mit akar üzenni? A számoknak is van rezgése, rezonanciája, mint ahogyan minden másnak színeknek stb. A számmisztika (ezós áltudomány) foglalkozik ezzel. Nekem is van egy ilyen mániákusan visszatérő szám az életemben és azért tudok válaszolni, meg amúgy is érdekel a téma.
A 9-es szám a szellemiséget, hitet.
A 9-es a legmagasabb szellemi szám, az összes szám rezgése benne van.
A valóság minden részével egynek érzem magam, EGY-SÉG-ben vagyok.Hit, összegzés, ürességre irányuló meditáció, teljes önátadás, mindenben való feloldódás. Bármit képes elfogadni, akár a teljes irracionalitást is.
Legtöbbször nagyon okos: átlát, összerak- tökéletesíti a világot. Ami a szívén, az a száján, ő képtelen színészkedni. Fő problémája a fizikai és szellemi lét ellentéte. Hajlamos elrugaszkodni a Földtől, az anyagi világtól.
A kilences szám, mint utolsó számjegy az egyes számrendszerben, a legmagasabb rezgésértékkel bír.
Tarotban 9-es a Remete.
(internetről válogattam, én se fogalmazhattam volna meg jobban, mint akik már itt-ott egyszer leírták)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!