Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Véletlen lett volna?

Véletlen lett volna?

Figyelt kérdés
Utazok a vonaton, azon gondolkodtam hogy jó lenne látni valami erdei állatot. Épp egy tisztás felé haladtunk, mennyi esély van arra, hogy ha kiérünk, akkor lássak egy őzet? A vonat végében utazom, mondom ha oda is ér a kocsi, biztosan megijedt már és befutott az erdőbe. Ennek ellenére ahogy ki bukkant a tisztás, ott szökdelt egy őz, és már a sűrűben is volt. Mindez kb. 15 mp leforgása alatt történt.
2017. máj. 15. 08:26
 1/8 anonim ***** válasza:
60%
teljesült egy kívánságod mára többet nem kérhetsz én mást kértem volna a hejedben
2017. máj. 15. 09:38
 2/8 A kérdező kommentje:
:D Nem akartam telhetetlen lenni, abban a pillanatban nem jutott más eszembe ami meg is történhet.
2017. máj. 15. 09:57
 3/8 anonim válasza:
46%
Nyúlpörköltre gondoltam volna galuskával.
2017. máj. 15. 12:04
 4/8 thoomas26 ***** válasza:

Természetesen nem annyira esélytelen az sem, hogy éppen láttál egy őzet, amikor előtte éppen gondoltál rá - s egész egyszerűen így történt.

Viszont lehetnek a háttérben más folyamatok is. A tudatunk elképesztő, ma még csodaszámba menő dolgokra képes. Képes lehetsz megteremteni magadnak valóságokat. Álom alatt is ugyanezt teszed, s bár azt gondolnánk ezt a képességünket csak ott tudjuk használni, olykor a valóságban is befolyásolhatjuk gondolatainkkal a fizikai környezetünket.

A másik lehetséges dolog, hogy egy kis idővel később megtörténő eseményt éreztél meg előre, mely egy gondolat formájában nyilvánult meg nálad.

Mind a három eset lehetséges, nem szabad kizárni egyértelműen egyiket sem.

2017. máj. 15. 14:38
 5/8 anonim ***** válasza:

Az előttem szólótól.

Mit értesz valóság alatt? És valóságok alatt? A te valóságod a valós vagy az enyém? És az enyémek közül melyik? Vagy van egy kiemelt valóság és a többi csak állvalóság?

2017. máj. 17. 19:33
 6/8 thoomas26 ***** válasza:

Két fajta valóság létezhet, a szubjektív és az objektív. Az előbbit csupán az egyén érzi, tapasztalja, éli át, az utóbbit mindenki más is. Nyilvánvalóan a valósabb az utóbbi.

2017. máj. 17. 19:41
 7/8 A kérdező kommentje:
Objektív valóságot ember soha nem fog érzékelni.
2017. máj. 17. 19:50
 8/8 thoomas26 ***** válasza:

kérdező

Igazad van, de én úgy értettem, azok a valóságok közül, melyeket ember érzékelhet.

2017. máj. 17. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!