Véletlen lett volna?
Természetesen nem annyira esélytelen az sem, hogy éppen láttál egy őzet, amikor előtte éppen gondoltál rá - s egész egyszerűen így történt.
Viszont lehetnek a háttérben más folyamatok is. A tudatunk elképesztő, ma még csodaszámba menő dolgokra képes. Képes lehetsz megteremteni magadnak valóságokat. Álom alatt is ugyanezt teszed, s bár azt gondolnánk ezt a képességünket csak ott tudjuk használni, olykor a valóságban is befolyásolhatjuk gondolatainkkal a fizikai környezetünket.
A másik lehetséges dolog, hogy egy kis idővel később megtörténő eseményt éreztél meg előre, mely egy gondolat formájában nyilvánult meg nálad.
Mind a három eset lehetséges, nem szabad kizárni egyértelműen egyiket sem.
Az előttem szólótól.
Mit értesz valóság alatt? És valóságok alatt? A te valóságod a valós vagy az enyém? És az enyémek közül melyik? Vagy van egy kiemelt valóság és a többi csak állvalóság?
Két fajta valóság létezhet, a szubjektív és az objektív. Az előbbit csupán az egyén érzi, tapasztalja, éli át, az utóbbit mindenki más is. Nyilvánvalóan a valósabb az utóbbi.
kérdező
Igazad van, de én úgy értettem, azok a valóságok közül, melyeket ember érzékelhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!