Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Jóst/látnokot keresek, aki...

Jóst/látnokot keresek, aki megbízható!?

Figyelt kérdés

Megbízható jóst/látnokot keresek.. olyanoktól várok válaszokat, akik már jártak is annál akit ajánlanak és bevállt! Az elérhetőségeiket, ha kérhetem privátban küldjék el! :)

Baja környékéről származok, tehát elsősorban ha van baja környékén garantált jos, akkor annak örülnék nagyon, de lehet bács-kiskun megyében is, viszont ha van akit nagyon ajánlana valaki és bács-kiskun megyén kívül van, akkor is várom az elérhetősigeit annak a jósnak!! Esetleg az árakat is leírhatnátok pluszban, vagy, ha adsz, amennyit adsz alapon jósol valaki, azt is írja meg! Fontos, hogy olyan valakit ajánljanak, akinél voltak is és elismerik!!!!!!!!! Köszönöm!

Akik nem hisznek ilyenekben, azok ne is zavartassák magukat a primitív kommentjeikkel, próbálja meg ignorálni!

2017. máj. 10. 19:48
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nincsenek arra jósok. Én ugyan nem jós vagyok egy mester vagyok képességekkel megálddva. És nem kérek fizetést mert ezt fizetni ezért szükségtelen. Hogy felteszel egy kérdést És ennyi.
2017. máj. 10. 20:05
 2/8 anonim ***** válasza:
Csak privibe írj nekem úgy tudok segíteni rajtad
2017. máj. 10. 20:06
 3/8 nikolsz válasza:
Magdi és az univerzum nagyon megbízhatónak bizonyult. Radics Petitől megkaphatod az elérhetőségeit, ő egy kiváló látnok!
2017. máj. 10. 20:25
 4/8 anonim ***** válasza:

inkább olvasd a Bibliát az az igazság

és ez komoly

nagyon komoly az Isten nem viccel

aki gonosz az a pokolra kerül

ez igaz !!! ti és mások itt mindenki azt gondolja

hogy az Isten viccel?

ez nem vicc

hanem igaz

minden gonosz a pokolra jut

olvassátok a Bibliát szépen , és térjetek meg

https://www.youtube.com/watch?v=SovfwPUJoyc

A mennyország igazságai

akinek kedve van nézze meg

ez igaz történet

ott volt a Mennyországban is

2017. máj. 10. 20:46
 5/8 anonim ***** válasza:
Nincs ilyen jós, csaló az összes.
2017. máj. 11. 02:06
 6/8 anonim ***** válasza:

Nincs jós, csupán ügyes pszichológiai szemfényvesztők léteznek.

Ne legyél naiv. Mellesleg az isten maszlagot is kb. annyira veheted komolyan mint a három kismalacot.

2017. máj. 11. 11:42
 7/8 anonim ***** válasza:
Írj privát
2017. júl. 7. 04:28
 8/8 anonim válasza:
Szeretném tudni sikerült talàlni.. mivel én is azt keresek ..ha sikerült írsz róla privátba
2019. jan. 23. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!