Ti hisztek a joslasban? Volt akinek josoltak es igaz volt? Tobbi lent
A lehetséges jövő már a jelenben létezik, a mindenkori jelen eseményei következményeképp. Azok, akik igazán jósok (nem csak annak mondják magukat), egyfajta tudatállapotban bepillantást nyernek e lehetséges jövőképbe. Minél közelebbi jövőt lehet minél pontosabban látni. Azonban egyik jóslat sem jelent teljes bizonyossággal bekövetkező eseményt, csak egy, a jelenlegi állás szerinti leginkább elképzelhetőt. Így azt gondolom, teljes mértékben semmiképpen sem kell bennük hinni, inkább egy segítségnek, egyfajta figyelmeztetésnek kell felfogni az esetleges negatív jóslatokat, melynek segítségével, tudtával, elkerülheted azt.
Természetesen lehetnek olyan jövő események, melyek fixek és előre láthatók (pl. valaki halála), de még ez sem jelenti azt, hogy ezen jóslatokat teljes mértékben el kellene fogadni. Ha megijedünk tőle, a félelmünkkel még rá is segíthetünk a beteljesülésére. Ha viszont tényleg fix eseményről van szó, akkor pedig úgy sem kerülhetjük el.
Végül megjegyezném, hogy nem feltétlen tartom jó ötletnek a jövő fürkészését - hacsak akkor nem, ha nem megijedünk az esetleges jóslatoktól, hanem ésszel fel tudjuk azokat használni a magunk javára. Különben, én azt gondolom, felesleges. A jelenben éljünk, ez az egyetlen biztos pont az életünkben. A múlt már megtörtént, a jövő pedig még kérdéses. A lényeg, hogy a jelenből hozzuk ki a lehető legjobbat, a jelent éljük meg a lehető legpozitívabban.
Nem hiszek, tudom, van.
Főleg, hogy több ezerszer láttam már jövőbe életemben.
Nálad lévő téma elég komplex. Nem ismerünk, nem tudhatjuk, istenek hogyan akarnak tanítani. Lehet beválik, lehet nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!