Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Füzesabonyi Ancika jósnőt...

Füzesabonyi Ancika jósnőt ismeri valaki?

Figyelt kérdés
Járt már nála valaki? Tapasztalatok?

#jósnő #Füzesabony #Ancika #Anna jósnő
2017. jan. 17. 15:38
1 2
 11/12 anonim válasza:
Engem is érdekelne hogy a hölgy jóslatai mennyire válnak be ? Nekem anyukám volt nála pár hónappal ezelőtt és olyanokat mondott amik azóta sem hagynak nyugodni ! De több ismerős azt mondta h szinte semmi nem vált be abból amit mondott ..volt akinek tényleg semmi ! Ha valaki járt már nála az kérem írjon nekem privát üzit. Köszönöm
2017. febr. 4. 00:05
 12/12 anonim ***** válasza:
Igen kedves kerdezo konkretan megmondja. Az emberi agy nagyon lelemenyesen mukodik olyan apro jeleket mutat a kulvilagnak testbeszeden keresztul amiket masok olvasni tudnak es altalaban a profi josok ezeket hasznaljak. Nekem van ilyen ismerosom aki profin olvas a jelekbol es nagyon jol csinalja de ez nem joslas. Annak van latnoki kepessege (egyebkent senkinek sincs) aki 10-bol 10szer eltalalja az otos lotto nyeroszamait. Ami megtortent azt nem nehez megmondani de jovot lehetetlen arra csak rahibazni lehet mivel az meg nem tortent meg es mindenki ugy alakitja a jovojet ahogy o szeretne. en ha szeretnek holnap kiugrok az ablakon vagy nem... de ezt en dontom el tokmindegy egy josno mit fog josolni nekem mert en dontom el hogyan elem az eletem nem pedig egy szelhamos. Szerintem inkabb mindenki rendeljen abbol anpenzbol maganak egy jo pizzat vagy uljon be egy jo filmre a moziba es ne josnore koltse mert akkor a wc-n is lehuzhatna vagy az ablakon is kidobhatna ennyi erovel.
2017. febr. 10. 00:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!