Hol tudok ingát vásárolni Szeged és környékén?
Miért akarsz venni?
Fogj meg egy madzagnak használható tárgyat s egy nehezéket köss rá.
én olvastam már róla
de ez működik?
Inga ,egy csávó ingája ,akkor egy dzsiholót keress ha nem varázslót ,de neten is rendelhetsz .
Álítólag szögöd környékén is van sz erdőbe varázsló.
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Igen csinálni is lehet viszont szeretnék hegyikristályt rá, azaz én kövem. Hogy egyensúlyozzam ki?
Netről semmiképpen nem fogok rendelni, mert megszeretném nézni őket és amelyik leginkább passzol hozzám azt hozom el.
Kedves utolsó, a válaszodat nem értem. Azt hiszem Te mágusra vagy táltosra gondolsz. Nem ismerek Szegeden ilyeneket.
Mellesleg szeretném, hogy tudd Szegeden már nem beszélnek "ő" betűvel ez inkább Hódmezővásárhelyre jellemző (Szegedtől 30 km)és Te kedves nem Csongrád megyei ember, aki kifigurázod ezt a tájszólást remélem tudod, hogy Te is tájszólással beszélsz az "e" betűzés is egy tájszólás csak ezt már irodalmi nyelvnek hívjuk, kedves Kazinczy bácsi jóvoltából.
mindig tanulok vmit..
de lehet nem akart kifigurázni ne gondolj elore maskorol rosszat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!