Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Valaki megjósolta a berlini...

Valaki megjósolta a berlini merényletet vagy csak véletlen egybeesés?

Figyelt kérdés

Egy ír fórumon egy -joint operation- nevű felhasználó, aki csak 16.-án regisztrált az oldara ezt írta 17:37-kor: "pray for berlin" , de a merényletet csak pár órával utána 8 körül követték el. Szerintetek?

[link]

#jel #véletlen #pray for berlin
2016. dec. 21. 13:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Leszögezem nagyon sajnálom az áldozatokatde nem kell ide jóstehetség,hogy tudjuk meg fog történni még több tömeggyilkosság is,ha nem számolják fel a terroristákat.Nem akar senki félelemben élni.Nem jósolni kell ,csak cselekedni.A német nép megteszi rövidesen,és ez sem jóslat!
2016. dec. 22. 17:10
 12/15 A kérdező kommentje:
Az a topic a török merénylet miatt indult, mert az kicsit előbb történt 3-4 óra körül. De amiről én beszélek az a berlini (pray for berlin) és az csak 8-kor. Aki beírta a hozzászólást 18:37-kor írt.
2016. dec. 22. 21:02
 13/15 anonim ***** válasza:

Jogos, figyelmetlen voltam, látom a 130. hozzászólástól kezdve ott is értetlenkednek.

Itt vannak az user hozzászólásai (a keresett szöveg kötelező megadása négy csillaggal kikerülhető volt...):

[link]

Ebből kiderül hogy később valamire azt válaszolja hogy Berlinben él a lánya. Viszont a fórummotor akkora szar hogy nem írja ki hogy pontosan melyik topicba írt a felhasználó a sok százból, szóval nem tudom megmondani mire válaszolt pontosan.

Mindegy, google segített, 81. hozzászólás

[link]

Ez alapján csak simán aggódott és véletlen bejött.

2016. dec. 22. 23:33
 14/15 A kérdező kommentje:
Ez alapján akkor lehet, hogy neked van igazad. :)
2016. dec. 23. 09:21
 15/15 anonim ***** válasza:
Aki nyit a jövő felè annak lesz fogalma róla.
2016. dec. 31. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!