Fekete tükör - ki használta és mit tapasztalt?
Figyelt kérdés
Tényleg jobb úgy ha nem magunk elé tartjuk? Mert nekem úgy jobban működött, kevésbé vonta el a figyelmemet a környezet és pár másodperc alatt úgy is teljesen "eltűnt" a tükörképem. Máshol pedig azt írták, olyan szögből nézzem, ahol egyáltalán nem tükröződik rajta semmi.
Milyen gyorsan lehet fejlődni benne?
2016. dec. 18. 12:27
1/3 anonim válasza:
belenéztem összetört,nem ajánlom a tükröket mert te se lehetsz szebb egy zsák szarnál
2/3 homo ludensz válasza:
Van nekem is 9 szögű fakeretbe rögzítve. Nem kell magad elé tartanod csak tedd az asztalra és ülj elé. Ritkán használom és csak azért csináltam mert egyéb ismeretek elsajátitásának egyik eszköze.
3/3 A kérdező kommentje:
Én is ezért csináltam. Köszi!
2016. dec. 28. 17:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!