Ért valaki az angyal kártyához?
Figyelt kérdés
Van nekem itthon a nagy arkangyalkártyák a 18 lapos aki ért ehhez lenne kedves megtanítani engem értelmezni a kártyát?2016. okt. 4. 12:26
1/3 anonim válasza:
Konkrétan ezt a kártyát nem ismerem, de mindig van leírás (egy kis könyv) hozzájuk, hogy melyik lap mit jelent. Továbbá fontos még a kártyán látható kép, a színek, hogy neked mit jelent, milyen érzéseket kelt benned. Ha nincs meg hozzá a leírás, elég sok angyalos oldal van a neten is, ahol rá lehet keresni az angyalokra név szerint, és ott leírják a jellemzőiket, melyik miben segít.
2/3 A kérdező kommentje:
Sajnos a kis könyvben nincs lapok jelentése és neten se találok ilyen kártyás jelentést sok van fenn de pont ez nincs.:((
2016. okt. 4. 15:54
3/3 anonim válasza:
És mi van a kártyákon? Ha az angyalok neve külön rájuk lehet keresni.
Pl: [link]
És amint mondtam a kép és szín is számít. A kép elemzése szubjektív, elég azt ézni benned milyen érzéseket kelt. A főbb színek jelentéséhez meg itt van egy kis segítség.
Ezekkel az infókkal már el lehet indulni. De ha gondolod húzol valamit és nem érted írj privit és szívesen segítek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!