Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Valaki jós, meg tudná jósólni...

Valaki jós, meg tudná jósólni a holnapi népszavzás eredményét?

Figyelt kérdés

Figyelem ! Kifejezetten jósokat kérek, nem a véleményekre vagyok kíváncsi. Aki ért a mágiához, sok ilyen van, annak a jóslása érdekel. %-ra vagy amilyen pontosan lehet?

Az is érdekel, ha belefér a jóslásba, hogy ez az eredmény változtatja a kvótát? Ha igen, mennyivel?

2016. szept. 30. 22:35
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
43%

"jós bezzeg egy sem válaszolt."

Kikérem magamnak, hogy kétségbe vonod a kompetenciáimat!

- Csillagh Zebulon, okleveles asztrológus

2016. okt. 1. 17:32
 32/35 Andizsuzsi ***** válasza:
58%
Persze annak is mi vagyunk az oka, hogy kérdezővel egy jós se áll szóba :)
2016. okt. 1. 18:05
 33/35 anonim ***** válasza:

Kedves Zebulon, és tényleg, elnézésed kérem. :D

#30, főként viccből írtam a hozzászólást, de ha már komolyan vetted, a szavazás lezárása után sem mehet szavazni, tehát aznap mehet, ami neki már holnap (volt a kérdés kiírásakor). Egyébként meg valószínű, hogy tényleg csak eltévesztette, de én nem vagyok olyan arrogáns, hogy elvárjam, hogy bocsánatot kérjen érte, ahogy pl egy elgépelés miatt se fogom azt mondani valakire, hogy írástudatlan tuskó.

2016. okt. 1. 18:31
 34/35 1+1 = -666 ***** válasza:
37%
Kioktatod az embert, mert "nem tájékozott a politikában", holott te vagy az, akinek a péntek este fél tizenegy szombatnak számít.
2016. okt. 1. 19:26
 35/35 anonim ***** válasza:
Megjósolom,hogy holnap nem lesz népszavazás.
2016. okt. 2. 17:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!