Tényleg igaz lenne? Aki jósol segítsen.
Figyelt kérdés
Azt olvastam hogy a joslással karmát lehet magunkra venni mi igaz ebből? Én másfél éve jósolok,és eddig mindenkinek be jött minden amit mondtam de most félek én nem igazán tanultam a jóslást,intrució illetve megerzes alapján josolok,vagy igazi jostol kéne tanulni?2016. szept. 16. 17:34
1/10 anonim válasza:
Én nem jósolok, de ha intuíció alapján csinálod, és bejön, akkor mit akarsz megtanulni?
2/10 A kérdező kommentje:
Igazából az ilyesztett meg hogy karját vehetek magamra,na azt nem akarom elég az enyém is.
2016. szept. 16. 19:34
3/10 A kérdező kommentje:
Karmát bocsi.
2016. szept. 16. 19:34
5/10 A kérdező kommentje:
Hogy a pokolba fogsz égni sátán.
2016. szept. 16. 21:07
6/10 anonim válasza:
És nekem mit jósolsz? :D (lécci azt hogy lesz egy lovam, mert szerintem sose lesz)
8/10 anonim válasza:
Azért mert drága nagyon 😞 a szüleimnek sincs rá pénze, és nem hiszem, hogy nekem lesz majd..
10/10 gago77 válasza:
8-as: ha nem hiszed, nem is lesz!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!