Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Lehet szerintetek ilyet vagy,...

Lehet szerintetek ilyet vagy, valaki szokta?

Figyelt kérdés

(Elnézest a rosszul választott kategóriáért)

Lehetséges valahogy irányítani vagy tudni hogy amikor felébredünk mit fogunk/szeretnénk álmodni?

Egyszer találkoztam egy emberrel aki mesélte hogy ő még tudja az álmait irányítani ahogy magát is tudja irányitani az álmaiban.Sajnos elérhetőséget nemadott de nem is találkoztunk azóta.

2016. aug. 26. 21:41
 1/2 anonim ***** válasza:
Tudatos álomnak hívják. Keress rá! Lehetséges.
2016. aug. 26. 21:44
 2/2 anonim ***** válasza:
Mint az itt levegőt rontó szkeptikusok egyike még én is kijelentem hogy tudatos álmom már nekem is volt. Szerintem egyfajta félálom lehet amikor még álmodsz de már kezdesz az eszedhez térni. Legalább is mindig közvetlen lefekvés után vagy ébredés előtt történt. Amolyan fordított alvási paralízis, amit szintén volt balszerencsém átélni és ráadásul mindkettő életem egy azonos szakaszában volt, szóval akár összefüggés is lehet közöttük. Mindkettő alvási zavar ami egyébként sok emberrel előfordulhat átmenetileg.
2016. aug. 26. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!