Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Rossz karmája vagyok a páromnak?

Rossz karmája vagyok a páromnak?

Figyelt kérdés

Rágóta együtt vagyunk. Eleinte ivott mikor összejöttünk,ezért féltem a gyerekvállalástól, sokat voltam egyedül hétvégi estéken. De ha tudtam volna h ilyen sokáig együtt leszünk akkor szülhettem volna akkoriban. Viszont régóta jól keres mégsincs semmink,de jól élünk. Nincs házunk vagy autónk pedig lehetne. Azt mondta én vagyok a hibás,mert utánam kellett nyomozgatnia,mivel megcsaltam. Ezért majdnem meg is ölte magát. Viszont mikor józan akkor általában minden jó, tudjuk h csak egymásra számíthatunk,és nem bizunk senki másban.

Neki jó szíve van és érzékeny,talán ezért menekül a piába mert másképp nem tudja feldolgozni a dolgokat. Nekem ő az első,ezért is érzem ugy h nem éltem ki magam mellette. Megtetszett egy idősebb férfi,akivel szivesen együtt élnék,de van családja. Ha ő lenne nem kéne rajta kivül más ugy gondolom, de hosszu távra nem tudok tervezni vele,mivel vannak gyerekei,ezért én nem szeretnék neki szülni.

Párommal viszont lehetne hosszu távra tervezni de vele nem jó a szex,tul sokat bántott már ahhoz h élvezzem vagy élvezni akarjam. De gyereket tőle szeretnék mivel tudom h jo apa lenne,és sokmindenben egyezik a véleményünk.

A párommal álmomban egyfolytában rossz történik és az életben sem jobb,és ezért kicsit magam is hibáztatom,mi van ha miattam nem élvezi az életet,velem nem jó semmi. Jobban mondva együtt. Nem olyan romantikus mint amilyenről álmodozni szoktam. Így ő sem érzi jól magát,és én sem. Van egy régi szerelme azon gondolkoztam vele lehet h boldogabb lenne?

És én is ezzel az idősebb pasival,de ha ő nem lenne utána én egyedül maradnék,gyerek,és biztos jövő nélkül. Mert ő amugy is a gyerekeiről gondoskodna. Ha pedig párommal maradnék ugyanugy bennem van h nem éltem ki magam,és ott lenne a gyerek,csak nem lennék boldog. Az idősebb pasinak viszont mindegy sztem h vele vagyok vagy sem, ő már kiélte magát van családja,ellesz akármilyen nővel,neki nem az számít h kiéltem-e magam, csak élvezné,h én ujat akarok a szexben,meg dicsekedne egy fiatalabb barátnővel max.

tudom h sok az ellentmondás, ne haragudjatok érte,ha kicsit zűrösen irtam le,és köszönöm ha elolvasod ezt a hosszu szövegemet,és segítesz a válaszoddal,tanácsoddal!

Kicsit rosszl érzem magam a helyzet miatt.

2016. aug. 13. 09:06
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem.
2016. aug. 13. 12:12
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

TE nem lehetsz Karma!

.

Szavaidból az jön le, hogy "párod"-tól szeretnél gyereket, de a másik, családos idősebbel szeretnél élni.

Amíg magad sem tudod, mit is akarsz, jobb, ha nem szülsz.

Azt már nem lehetne visszacsinálni.

2016. aug. 13. 13:38
 3/8 anonim ***** válasza:
47%

ez valóban egy nagyon zavaros, már a kérdés feltevés. A karma= a cselekedeteink a 'karma'" szankszkrit szó, a ˇkr tenni, cselekedni, teremteni gyökből ered. (Kronosz, Krisna, Krisztus név/ szó is erre az indoeurópai ősgyökre vezethető vissza)

--------------

Amit itt leírtál az rossz karmát csinál neked - és még tönkre vágja két férfinek és egy családnak, gyerekekkel az életét. Nem lehet így.

Az hogy "kiélni" - az egy borzasztóan rossz (karmát okozó) aljas dolog. Nem tudom, hogy lett itt a gyakorin ez valami beteljesítendő életfeladat. A kiélt ember az kiégett, keserű, csalódott és rohadt rossz karmát okozó magának.

*

Az életet mélységében megélni, emberi lélekkel átélni a feladataimat megvalósítani kell. Nehéz igen, de ezzel jó karmát csinál az ember.

*

---

Van egy párod, aki "jó apa " lenne - és te egy pár éjszakáért elmennél tőle kalandozni "a kiélés kedvéért" egy családos emberrel - aki nyilván csak változatosságra vágyik.

(Erre voltak régen a piroslámpás házak, a férfiak többségének úgy tűnik kell az ilyen félrelépés, ürítés, nem helyes, de tény)

Ha a kedvedért otthagyná a családját az idős(hány éves?) - akkor abból következtethetsz, hogy ő viszont nem jó családapa - amit persze ő is folytonos lelkiismeret furdalással venne tudomásul és állandóan kompenzálni szeretné az elhagyottakat anyagilag.

Ez a helyzet ma elég gyakori és sok boldogtalanság forrása.

"Ha pedig párommal maradnék ugyanugy bennem van h nem éltem ki magam,és ott lenne a gyerek,csak nem lennék boldog"

- Szerintem beszéld meg a pároddal, hogy legyen tovább. Legyen-e családotok és megpróbáljátok kialakítani a nyugodt légkört, vagy hagyjátok abba? az öregről ne szólj.

"A párommal álmomban egyfolytában rossz történik és az életben sem jobb,és ezért kicsit magam is hibáztatom,mi van ha miattam nem élvezi az életet,velem nem jó semmi. Jobban mondva együtt."

Valósínű a te elégedetlenséged van emögött, hogy "nem jó semmi".

(hány éves vagy, azt jó lett volna tudni)

"Nem olyan romantikus mint amilyenről álmodozni szoktam. "

- A felvázolt helyzet nem romantikus, inkább a közönségeshez tart. A házas idős férfi nagyon kegyetlenül ráébresztene erre, hogy hamis romantikára vágysz.

"Így ő sem érzi jól magát,és én sem. Van egy régi szerelme azon gondolkoztam vele lehet h boldogabb lenne?"

- Ez érződik, hogy a résztvevők - a gyerekek is, mert veszik a szülők rejtett érzéseit - kutyául szenvednek máris.

- A régi szerelmére már ne passzold át a párod, ha elhagyod, majd maga eldönti, mit tesz.

*

Ezt az egészet le kéne zárni - mert egy kavargó, zavaros örvény, ami lehúz.

2016. aug. 13. 15:52
 4/8 A kérdező kommentje:
NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM A VÁLASZT az utolsónak főképp, priviben ment a további üzi. :)
2016. aug. 13. 17:08
 5/8 anonim ***** válasza:

Ez a felvetes már bennem is megfogalmazodott, szegényre rájár a rúd, mióta együtt vagyunk...:D Legutóbb például az autóját törtem össze (imádja azt a kocsit. Vagyis imádta

...). Igazából én vagyok ilyen rettenetesen szerencsétlen. Aztán rajottem, hogy az egész csak azon múlik, ki hogyan kezeli a stresszt és a problémákat. Mivel én szerencsétlen vagyok, megszoktam, hamar túl tudok lépni a bajokon. Neki kényelmes, nyugodt élete volt, nincs sok tapasztalata e téren. Kommunikáció, megfelelő stresszkezelés a nyitja, és annak az elfogadása, hogy a vitatkozas nem veszekedés, és a konfliktus igenis kell egy jól működő kapcsolathoz (amit mi nők hajlamosak vagyunk felnagyitani). A rossz rosszat szül, és ha egyre inkább elmerulsz benne annál rosszabb lesz. Szerintem már tudod, hogy a kapcsolatotoknak vége, csak ki is kéne mondani. A többit ő majd megtanulja, ha elég erős hozzá.

2016. aug. 14. 16:52
 6/8 Fish1 ***** válasza:

Szerintem egyik se jó választás.

A jelenlegi párodat nem szereted, a kapcsolat nem jó már, ebből kifolyólag ne szülj neki gyereket. Egyrészt mert nem javítana a kapcsolaton, másrészt ha a gyerek egy tré kapcsolatba vagy házasságba születik, az nyomot hagy benne később is, nem jó mintákat fog látni tőletek.

A másik pasinak, ha mindegy milyen nővel van, akkor nincsenek érzelmei feléd, így szerintem vele is felesleges hosszú távra tervezned.

A helyedben megkeresném azt, akivel minden jó.

2016. aug. 15. 03:47
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ,akkor én sztem soha nem találom meg az igaz szerelmet.... :( úgy érzem...
2016. aug. 15. 09:09
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Természetes, hogy így érzel. De hidd el, meg fogod :) Nem szabad csak azért ragaszkodnod, mert úgysem lesz más. Hány ember tette magát tönkre ezért... Hagyd ott mind a kettőt, a pároddal rossz, második meg ne legyél, csak azért sem. Indítsd tiszta lappal, utólag úgyis rajossz majd, hogy megérte.
2016. aug. 16. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!