Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Van valaki aki nem szélhámos...

Van valaki aki nem szélhámos és tudna jósolni nekem?

Figyelt kérdés

Gúnyos megjegyzés és kamusok kíméljenek!

Egy lelkiismeretes személyt keresek aki ért hozzá mármint jósolni. Fontos lenne. Köszönöm szépen.

2016. jún. 8. 12:41
1 2
 11/16 anonim válasza:

Szeretnek en is segitseget kérni! !!

Mindenki lehurrog senki nem hisz a hiteles kartya vetoknek!!

2016. jún. 9. 18:48
 12/16 homo ludensz ***** válasza:
Ha ilyet olvasol hogy "Tisztán látó" vagy Tisztán halló" akkor te látsz homályosan mert azok csak pénzt látják tisztán és hallják amint zizeg.
2016. jún. 9. 20:30
 13/16 anonim válasza:
48%
Én értek hozzá!! Mentalista vagyok, és e-hez is értek. De rendesen csak face-To-Face lehet, ha érdekel írj privat-ban!!
2016. jún. 13. 00:02
 14/16 anonim válasza:
Rontás van rajtad gyermekem,1 millió forintért eltávolítom rólad.Nem vagyok szélhámos!Rád sugároztam az aura energiáit és megállapítottam hogy a sátán gyermeke szemet vetett rád! Óvakodj!
2016. jún. 28. 22:42
 15/16 Tom Benko ***** válasza:
Igen. Én pl. megjósolom, hogy ha így folytatod, hamarosan sok pénzt fogsz kifizetni valakinek.
2016. júl. 26. 14:28
 16/16 anonim ***** válasza:

Átfogalmazva a kérdést:

Aki nem olyan bolond, hogy szélhámosnak vallja magát, jósoljon a kérdezőnek!

2016. júl. 26. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!