Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Kávézacc-jóslás értelmezésében...

Kávézacc-jóslás értelmezésében segítene valaki?

Figyelt kérdés

Estleg privátban. Eléggé zavaros nekem, mondjuk most nézem először magamnak, enyhén szóva kezdő vagyok :-)

Egy kép a zaccról, van több is , lehet nagyítani is :

[link]

2016. máj. 23. 11:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Abban dem, de disznópörkölt szaft jóslásban igen.
2016. máj. 23. 11:44
 2/13 anonim ***** válasza:
Most ezt ugye te se gondoltad komolyan?
2016. máj. 23. 11:53
 3/13 A kérdező kommentje:
Miért?
2016. máj. 23. 11:57
 4/13 anonim ***** válasza:
Figyi, a Harry Potterben elég jó leírás van róla, hogy kell kávézaccból jósolni! :) Csak vigyázz, nehogy megkapd a Zordót!!!
2016. máj. 23. 11:58
 5/13 A kérdező kommentje:

Nem olvastam Harry Pottert.

Most ez tényleg annyira gáz? Aki nem tudja hogy működik, az nyilván sötét ebben a témában.

Gondoltam megpróbálom, de a neten található értelmezésekben elvesztem...

2016. máj. 23. 12:08
 6/13 anonim ***** válasza:
Hát valóban elég gáz ilyenekben hinni, ennyi erővel abban is hihetsz amit az első írt.
2016. máj. 23. 12:21
 7/13 A kérdező kommentje:

Ne már! Jóslás ez emberek! Ha nem hiszel benne, vagy nem tekinted kicsit játéknak, érdekességnek akkor azért írsz hogy odadörgöld annak akit szórakoztat vagy hisze benne, hogy hülyeség, meg minek hinni benne? Én sem megyek a számítástechnika fórumba, mert vastagon teszek rá mi van ott.

Persze, nyilván lehetne pörköltszaftból si jósolni, főleg zsíros birkából :-) Aki nem vezsi komolyan, azta zért, aki meg komolyan veszi, azt meg azért nem kéne bombázni ilyenekkel , hogy minek meg stb. A lottó minek? a hobbi minek?..stb

Van aki lelki békét yner ezzel, mindenkit ahgyjunk meg abban amiben hisz, szerintem.

2016. máj. 23. 12:58
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Ha már nem kell a zacc, öntsd a virág alá, meghálálja.

2016. máj. 23. 13:33
 9/13 A kérdező kommentje:

Köszi!

a virágok örülni fognak :-)

2016. máj. 23. 14:38
 10/13 anonim ***** válasza:
0%
Mi a kérdésed, kártyával megnézem.
2016. máj. 23. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!