Kávézacc-jóslás értelmezésében segítene valaki?
Estleg privátban. Eléggé zavaros nekem, mondjuk most nézem először magamnak, enyhén szóva kezdő vagyok :-)
Egy kép a zaccról, van több is , lehet nagyítani is :
Nem olvastam Harry Pottert.
Most ez tényleg annyira gáz? Aki nem tudja hogy működik, az nyilván sötét ebben a témában.
Gondoltam megpróbálom, de a neten található értelmezésekben elvesztem...
Ne már! Jóslás ez emberek! Ha nem hiszel benne, vagy nem tekinted kicsit játéknak, érdekességnek akkor azért írsz hogy odadörgöld annak akit szórakoztat vagy hisze benne, hogy hülyeség, meg minek hinni benne? Én sem megyek a számítástechnika fórumba, mert vastagon teszek rá mi van ott.
Persze, nyilván lehetne pörköltszaftból si jósolni, főleg zsíros birkából :-) Aki nem vezsi komolyan, azta zért, aki meg komolyan veszi, azt meg azért nem kéne bombázni ilyenekkel , hogy minek meg stb. A lottó minek? a hobbi minek?..stb
Van aki lelki békét yner ezzel, mindenkit ahgyjunk meg abban amiben hisz, szerintem.
Köszi!
a virágok örülni fognak :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!