Cigánykártya lapok értelmezése?
Figyelt kérdés
Arra voltam kíváncsi, hogy a kiszemeltemmel hogyan alakul a kapcsolatunk.A 7 lap amit húztam sorrendben: levél,örvendezés,tolvaj,veszteség,utazás, üzenet, szerelem.2016. ápr. 9. 09:33
11/13 anonim válasza:
A cigány kártya és más kártyák nem hókusz-pókusz csak nem tudják hogyan működik, azért mondják rá. Miguel jól mondod, valóban a kérdező hozzáállásán múlik, mi történik az életében (vonzás törvénye). A kártya pont ezt mutatja meg. A kérdezőnek a jelenlegi érzelemvilágának, tudatalattijának, reakcióinak, berögzült cselekvés módjának tárgyi manifesztációja a kártya. Úgy működik, mint a meterológia. A meteorológusok is összevetik a különböző áramlásokból, magaslégköri történésekből a legvalószínűbb időjárást. A kártya pedig megállapítja az előzőleg felsoroltakból a legvalószínűbb jövőképet. Pl. neves pszichológusok használják a Tarot kártyát a paciens pillanatnyi érzelemvilágának feltérképezésére, nagyban meggyorsítva a diagnózis felállítását. Visszatérve a kérdezőre. A jelenlegi hozzáállása, ahogy Miguel írja ezt a jövőképet vetíti előre. Ha félre tudja tenni aggodalmát, félelmeit amire nagyon szépen rámutattak a lapok. Le lehet pontozni, nem érdekel. De el kell gondolkodnotok merev tagadók, hogy a hozzáállásotok megakadályoz benneteket a világ megismerésében.
12/13 anonim válasza:
Minden olyan dolog ami "jósol" neked az teljesen hülyeség.Nem érdemes ilyenekre pazarolni az idődet.
13/13 anonim válasza:
Neten keresztül is működik, múltkor nem értettem, miért jött ki állandóan a Halál kártya. Be kellett fejeznem egy kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!