Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Valaki tud nekem ajanlani?

Valaki tud nekem ajanlani?

Figyelt kérdés
Egy olyan személyt keresnék, aki le tudja rólam "venni" az esetleges negatív dolgokat vagy "átkot", elmondja mi lesz nagyjából velem a jövőben es kicsit belelát a lelkembe... Körülbelül ilyenekre gondolok! Valaki tud nekem ajánlani olyan személyt, aki tényleg jó ? Es nem csak ilyen semmilyen , megbízhatatlan
2016. ápr. 2. 23:24
 1/4 A kérdező kommentje:
Elnézést : Debrecenben , ez ki maradt
2016. ápr. 2. 23:26
 2/4 anonim ***** válasza:
Írj privátot.Nem lesz egyszerű,de sikerülhet.
2016. ápr. 3. 01:24
 3/4 Szofi11 válasza:

Amiket leírtál, Te saját magad meg tudod csinálni, a szabad akaratod által.

Szoktál meditálni? Tudod, hogyan földelj, hogyan kapcsolódj az univerzum energiáihoz?

A jövődet hiába mondja meg valaki más, a döntéseidtől függően ezerfelé ágazhat, ha valaki jövendőt mond, azt csak a jelen pillanatra értelmezheted, azt, hogy valóban úgy lesz-e nem tudhatod, ráadásul nagyon be is korlátoz majd.

Én is nagyon sokáig külső segítséget kértem és azokba kapaszkodtam, majd pár különböző tanfolyam után "átjött" a lényeg, hogy felvállaljam a felelősséget az életemért és hajlandó legyek megnézni saját magam, hogy miben kell változnom ahhoz, hogy olyan legyen az életem, amilyennek szeretném.

Ha nem állsz készen, persze keress valakit, aki átsegít a nehézségeken, de kezdj el önismeretet tanulni és dolgozni önmagadon.

2016. ápr. 3. 11:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Magdit ismered?
2016. ápr. 3. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!