Tényleg senki se látta előre a francia terror támadást?
Nagyon irritál, én nem hiszem el, hogy ezt senki se látta előre.
Miért egy black metal zenekar koncertjén gyilkolnak?
Van egy francia zene amit nagyon kedvelek, akár ez is lehetett volna.
Tényleg nem hiszem el, hogy senki se tudott róla!
Általában a terror támadások azért következnek be, mert nem tudják előre... vagy mire már tudják akkor késő. Titokban zajlott. Max a terroristák tudtak a tervről.
Az elmúlt években több terror támadás is volt. Nyilván megakadályozták volna az összeset, ha tudják előre.
Viszont az tudták, hogy a menekültekkel terroristák is jönnek, esetleg be fog valahol következni, de ezt sajnos előre megmondani nem lehet. Bármikor lehet újabb, bárhol. Minden ember mögött pedig nem állhat katona, hogy figyelje az összes lépését :/
Viszont sok menekült van, aki tényleg menekült, de sajnos keverednek benne terroristák is. Ki tudja hány embert gyilkoltak már le, mielőtt bejöttek Európába. Kiszűrni pedig nehéz őket.
De azt sem tartom megoldásnak, hogy egyet sem befogadni, de azt se hogy beengedni. Nehéz a kérdés sajnos. Lehet nem országonként kéne megoldást találni a problémára, hanem Európa szinten, egységesen valamit kitalálni, akár egy külön területre letelepíteni őket. (csak ugyebár nekik is megvannak a jogaik)
Általában a terror támadások azért következnek be, mert nem tudják előre... vagy mire már tudják akkor késő.
Az ezo tv-s látóemberek nem érzékelték a negatív enegiákat?
"Miért egy black metal zenekar koncertjén gyilkolnak? "
- nem nem black metal, de ezert engem is hulyezz le legyszi.
- szerintem nem a zene stilusa a lenyeg, hanem az eredete. a nyugati, fogyasztoi, popkultura gyeremeke ez is, a te zened is (amugy szep asszocicacio, en is ismerek francia zeneket, de megkimellek toluk:))
- honnan tudod, hogy senki se latta elore az esemenyeket? mar mindenkit megkerdeztel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!