Ha fentebb elolvasod újra, amit írtam, akkor kiderül, hogy nem tudom miért írta így, hanem csak mondtam valamit, ami egy tipp volt.
Tény is való, hogy régen így írták a "különben" szót, de ma már ezt nem hinném, hogy elfogadják "M"-el, bár ki tudja.
De hagyjuk most a helyesírást, mert sokan írják nagyon rosszul a szavakat, és általában a vesszőket is nem sok helyen látok úgy, hogy ebbe ne menjünk bele. Ez nem ide tartozik.
A lényeg, hogy tudod miről van szó. Tudod melyik tárgyra gondolt, és azt is tudod, hogy mi a kérdés.
Ha ezt élőben kérdezi meg, akkor egybeveszed, de ha már leírva látod, akkor az már rögtön cigányozásnak minősül, miközben még mindig ugyanarról a tárgyról van szó, csak odakerült egy szóköz közé.
Ezért nem is értem, mi a problémád.
Az, hogy nem helyesen írta, vagy az, hogy a "cigány kártya" szót, te cigányozásnak vetted miközben tudod te is jól, hogy miről van szó?
Én is jobban szeretem a tarotot, de a cigánykártyát is tudni kell értelmezni. :)
Igazándiből, ha valaki ért a tarothoz, akkor a cigánykártya már gyerekjáték lesz.
Sziasztok!
Nagyon szépen köszönöm a hozzá szólásokat !
Elnézést kérek a ROMÁKTÓL ,hogy megbántottam őket !
Kérdésem nem a származásra irányult! Köszönöm szépen ,hogy akadt aki a védelmemre szólt pár mondatott.
Üdvözlet mindenkinek !
Még csak annyit ,hogy mindenkit minősít általa kimondott szavak ( gondolok az előzőekben említett gec.... szó használójára ) !
Üdv !
Nyugodtan jósolhatsz belőle magadnak. :)
Akit meg zavar a cigányozás...Amíg az Alkotmány cigányságként és nem romákként említi őket, addig a köznyelvben mi miért ne használhatnánk úgy ahogy tetszik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!