Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Lehet ilyen? H valaki a...

Lehet ilyen? H valaki a jövöbe lásson csak ugy?

Figyelt kérdés

Létezik olyan h valaki a jövőbe lát? Minden féle varázslat nélkül? Egyszerüen csak lát egy élethelyzetet 6 évese és 9 évesen betejjesül vagy eszébe jut h én ezt már láttam!

??????lehetséges? És ha igen hogy hogy????

2015. nov. 4. 18:39
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem, ahogy a varázslat sem.
2015. nov. 4. 19:02
 2/9 A kérdező kommentje:
Létszi segítsetek! Engem nagyon érdekel ez a téma!! Jo lehet....ha lehet..
2015. nov. 4. 19:02
 3/9 anonim ***** válasza:

Nem lehet, nem létezik. Olyan van hogy valaki képzel valamit és véletlenül bejön, illetve vannak hibbant egyének akik ilyet képzelnek magukról.

Persze majd fogsz kapni olyan választ is hogy "de van ilyen", de ezek az emberek nem tudják felfogni hogy a több milliárd emberből mindig vannak akiknek bejön az elképzelése a jövőről, mert nem lehetetlen hogy ráhibázzon, csak nagyon kicsi rá az esély.

Ez olyan mint a lottó, előbb-utóbb mindig elviszi valaki a főnyereményt. Nem előre látta a helyes számokat (még ha esetleg ő ezt is gondolja balga módon), hanem véletlenül pont az ő számát húzták ki.

2015. nov. 4. 19:55
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha lenne, nem lehetne lottót rendezni.
2015. nov. 4. 22:22
 5/9 Ozmium42 ***** válasza:
45%
Racionális következtetések és törvényszerűségek alapján lehetséges hatékony jóslatot készíteni a jövőről, hosszú távon azonban a pillangó-effektus miatt és a túl sok ismeretlen faktor miatt lehetetlen. Például: időjárás jelentés.
2015. nov. 4. 22:51
 6/9 A kérdező kommentje:
És mi van a tisztánlátással? V tisztán látás időben , térben ??
2015. nov. 5. 15:57
 7/9 Ozmium42 ***** válasza:
A térben tisztánlátáshoz az kell, hogy ne legyen köd vagy szmog, illetve hogy jó legyen a szemed. De ha nem jó, akkor viselj szemüveget. Időben előre látni két módon lehet, okossággal és bölcsességgel.
2015. nov. 5. 17:48
 8/9 anonim ***** válasza:
Neked a legnagyobb segítség a pszichiáter, meg egy nyelvtankönyv!
2015. nov. 7. 18:01
 9/9 anonim ***** válasza:
Én sokszor beleláttam jövőbeli eseményekbe, új munkahelyek, és ott zajló események.
2015. nov. 12. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!