Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Tudtok ajánlani jósnőt Budapes...

Tudtok ajánlani jósnőt Budapesten?

Figyelt kérdés
Frabatónál volt valaki esetleg? Vagy más jósnál, aki bevált? Mik a tapasztalataitok?

2015. okt. 23. 15:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Inkább próbálj meg kezdeni valamit magaddal. Ne csak várd a csodát
2015. okt. 23. 16:07
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem mondták még neked, hogy a jóslás egy kamu baromság?

jósolok én neked amit akarsz, elég csak megnéznem, hogy nézel ki, beszélsz kicsit magadról, és 90%-s pontossággal megmondom, hogy mennyire nem lesz szerencséd az életben, de csak azt a 10% jót fogom csak elmondani

2015. okt. 23. 16:08
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem kell hinni a jóslásban, viszont akkor nem teljesen értem, hogy Ti miért ebben a kategóriában olvasgattok? Akkor így Ti is kezdhetnétek valami mást magatokkal
2015. okt. 23. 19:23
 4/5 anonim ***** válasza:
Én csak a főoldalt néztem és ez ez volt a 3. kiírt kérdés
2015. okt. 24. 11:03
 5/5 HackeR_BananA válasza:
0%
Látom mindig vannak ilyen emberek akik nem értik meg hogy a jóslás hülyeség! Jólslok én neked 2000ft, végeredmény: semmi. A jóslással jól meglehet keresni magadat pénzel, mert hülyék mindig is lesznek!
2015. okt. 27. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!