Készíthetek házilag tarot kártyát?
Figyelt kérdés
ha neki állok és megrajzolom egyenként utána még kell vele valamit csinálni ? ill fontos hogy színes legyen vagy lehet fekete fehér is ?2015. júl. 29. 00:31
1/9 anonim válasza:
nem, az úgy nem ér semmit csak ha a
[link] -ról rendelsz előre energiával feltöltött pénzbevonzó csodakártyát, akkor az profi lesz.
viccet félretéve teljesen mindegy hogy miből van a kártya mert ugyanúgy, ha cinikus akarok lenni nem ér semmit, ha pedig nem akarok az lenni akkor legalább asszociációkra késztet de a jövődet nem fogja megmondani 32 papírdarab amin a fogalmakat nem egy túlvilag hanem mi emberek alkottunk meg.
ha annyi pénzem lenne mint ahányszor a hiszékeny anyámat lehúzták a kuruzslók és adtak neki fals tanácsokat most nem a hajléktalanná válás rémétől kéne félnem.
2/9 A kérdező kommentje:
én soha nem pénzért jósoltattam és nagyjából beszokott jönni szerintem érdekes és a tarot kártyák szépek tehát rajzi szempontból ígyis- úgyis megcsinálnám de nem lenne rossz ha az eredeti funkciójukat is betölthetnék
2015. júl. 29. 00:54
3/9 anonim válasza:
azt aláírom, grafikailag szép tud lenni és ha szeretsz rajzolni gyakorlatnak is jó, sőt saját grafikát is kitalálhatsz, viszont továbbra is tartom magam hozzá a kártyát azért érzed úgy hogy beválik mert elég szabad asszociációval olvasol belőle, nem azt mondja, hogy te holnap 42 forintot kapsz hanem azt hogy szerencséd lesz és növekedni fogsz amibe bele láthatsz anyagi növekedést vagy bármilyen szerencsés növekedést amilyet csak szeretnél és az igen tág kategória szóval simán bejöhet
4/9 anonim válasza:
Legegyszerűbb ha neten rákeresel és kinyomtatod az összeset fotópapírra.Elméletileg hogy használható legyen ki kellene használat előtt veretni.Nézz utána! Valamilyen szinten fontosak a színek,de a legfontosabb hogy a magadénak érezd a paklit.
5/9 anonim válasza:
A legjobb, legpontosabb kártya , amit Te saját magad csinálsz! De nagyon fontosak a szimbólumok! Plusz megjelenik rajtuk a saját életed története. Komoly művészek több éves munkája volt egy-egy pakli létrehozása. Van a neten, én találkoztam vele, olyan tarot, ami olyan mint a gyrekek kifestője. Kinyomtatod, kiszinezed majd lamináltatod. Ez is egy megoldás.
6/9 homo ludensz válasza:
*1-nek. Ez Tarot nem Magyar kártya. Ebben van 22 Nagy Arkánum de a teljes pakli 52 lapból áll. Aki 52 lapból dolgozik az nagyon részletes és aprólékos válaszokat tud adni egy kérdésre.
7/9 Dóra Takács válasza:
Hát elsőnek is szerez be egy tarot 1000 titka című könyvet abba benne lesz minden amit szeretnél és eztán eltudod készíteni
8/9 A kérdező kommentje:
ha elkészítem a kisarkánumot azzal már lehet jósolni vagy csak ha már 54 lap kész lett ?
2015. szept. 4. 20:45
9/9 anonim válasza:
5/8 vagyok. A 22 Nagyarkánummal kezdd, azzal már biztonságosan lehet jósolni. Vannak, akik a pakliból csak azt használják. Egyenlőre én is azt használom, a cigány kártyával együtt. Itt arra gondolok, hogy a Tarottal megvizsgálom a probléma lényegét, aztán cigány kártyával az azt körülvevő eseményeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!