Ismer valaki a balaton környékéről (Keszthely) olyan boszorkányt aki rontások levételével foglakozik?
Miből gondolod hogy rontás van rajtad?
Azért kérdezem mert ha a rontásban keresed a kudarcaid,balsikereid esetleg testi bajaid okát azt mind a te gondolatod,érzelemvilágod teremti meg és nyitott kapuval várod hogy bekövetkezzen.
Az idézet lemaradt:
"ilyen boszorkány aki szereti átkozni az embereket(főleg azokat akik nem keresztelkedtek meg)"
"...aki szereti átkozni az embereket(főleg azokat akik nem keresztelkedtek meg)..."
Ő az a tmplomszolga, aki megátkozza azokat, akik miatt a pap elesik a keresztelőpénztől?
.
"...rengetegen járnak is hozzá jósolni..."
Azért keresik fel, hogy jósolhassanak neki?
.
Nem boszorkány ő leírásod szerint, hanem bolond faluban a falu bolondja.
Sejtettem hogy a kudarcaid és az annak megélt élethelyzeteid vezettek el odáig hogy kivetíts valakire vagy valamire.
Javaslom hogy bármilyen nehéznek tűnik is de arra koncentrálj egy-egy kudarc után hogy levond a jövőre nézve a tanulságot hogy ismételten ne bukjál bele.
Mindennek oka van és minden a saját ellenpárját is magában hordja. Keresd meg a kis sámlidat és arra felállva szemléld azokat akik a "boszorkához" baktatnak valamiért.
Jesszusom gyerekek nem kell ennyire komolyan venni :D
Látom mindenki a szíváre vette a dolgot...
Itt senkinek sincs humora??:)
Akkor ezek szerint mindenki csaló...Na köszönöm a válaszokat :D
Kedves Ludensz én ezzel nem játszottam.Feltettem egy kérdést amire egy olyan válasz sem jött amire én kíváncsi lettem volna.Ha véleményekre van szükségem akkor úgy írom a kérdést...e helyett pedig a személységemet keztétek el fejtegetni holott a nevemet nem tudod és nem is az volt a kérdés.Az hogy nem értek ezekhez a dogokhoz oké...bevallom.Javítsatok ki de nem kell kimajmolni a másikat.
Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!