Kitudja megjósolni nekem az 5-ös lottó nyerőszámait?
Figyelt kérdés
2015. jún. 30. 16:38
1/12 Ozmium42 válasza:
A pí tizedesjegyei között megtalálhatod magad is.
2/12 anonim válasza:
#1: nem kell olyan messzire menni. eleg az 1-90 szamsort venni, garantaltan kozte van mindegyik nyeroszam.
3/12 anonim válasza:
#2, sőt e halmazon belül is elég csak az egész számokat vizsgálni.
4/12 anonim válasza:
19 30 43 58 69 de azt nem mondom meg hogy hányadik héten fogják ezeket kisorsolni :PP
5/12 anonim válasza:
23, 11, 35, 9, 38 felezünk ugye?
6/12 Ozmium42 válasza:
De nem egymás mellett, és főleg nem a kérdező saját telefonszámát követően!
7/12 anonim válasza:
Ha meg tudnám jósolni, hülye lennék elmondani neked, inkább megjátszanám én!
8/12 Jani Ambrus válasza:
Ilyen információkat sajnos nem árulhatok el
9/12 anonim válasza:
Na én megmondom neked a számokat: 7 19 20 45 64 :)
Csak nem biztos,hogy nyerni fogsz :DD
10/12 anonim válasza:
Aki ilyet meg tudna jósolni, az soha többé nem foglalkozna jóslással! A jóslás ugyanis a hiszékeny emberek megkoppasztásának művészete. De melyik átlagembertől tudna a jós százmilliókat, milliárdokat legombolni? Azaz, egy ilyen tehetségű ember esetében a kisstílű mezei jóslás okafogyottá válna. Ja igen, és ha titkosszolgálatok felfigyelnének rá, hát....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!