Tarot értelmezés? Ki hogy látja (Én már próbáltam elemezni és kíváncsi vagyok hasonlítanak-e az elemzések)?
Kialakulhat Y-nal szerelmi viszonyom?
CSÁSZÁR
Az exem felfog bukkanni még?
MÉRTÉKLETESSÉG
Megpróbál visszakapni?
MÉRTÉKLETESSÉG
Miért álmodom a volt anyósommal? Lesz még közünk egymáshoz? (Kettőt húztam ide)
TORONY VILÁG
Az anyósod fog segíteni, hogy egy tornyot építs a mennyekbe, de lehet hogy úgy jársz, mint Bábelnél, s egy világ omlik össze benned.
Lehetsz ló is és szamár is. Ha a mértékletes kell, akkor szamarad lesz.
Amúgy semmit nem jelent.
A kirakási mód lényegtelen.
Én ezt úgy értelmezném, hogy Y-nal a szerelmi viszonyod nem olyan rossz, viszont mindketten uralkodni akartok a kapcsolatban, és köztudott, hogy két dudás nem fér meg egy csárdában.
Nagyon minimális az esély arra, hogy az exed felbukkan, és hogy megpróbál visszakapni.
A volt anyósoddal az én értelmezéseim szerint azért álmodsz, mert ez adta az alapot arra, hogy megismerj valakit, valaki mást is, és növelte a bátorságod, önbizalmad, ami az életed fontos tényezőjévé vált.
Ha nem jó az értelmezésem, akkor ne vedd figyelembe a válaszom. :)
Sokban egyetértek Legomannal. Érdekes az anyós féle elemzése. Én egyáltalán nem vagyok kirakás párti, de ízlések és pofonok... Engem nagyon keretek közé szorít a kirakás. Teljesen mindegy, hogy rakjuk a kártyát, a válasz ott van.
1.Kialakulhat,de nagyon sokat kéne tenni, kalapolni, pedálozni érte. Kérdés, hogy megéri-e?
2-3.Találkoztok,de minek? Barátként fog közeledni hozzád.
4.A volt anyósodtól valami fontosat tanultál magadról vagy vele kapcsolatban valami mindent megváltoztató tapasztalatod van. Ezen gondolkodj el, mert ez fontos üzenet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!