Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Igazat mondd vagy csak hülyesé...

Igazat mondd vagy csak hülyeséget beszél mint a többi Jósnő? (többi lent)

Figyelt kérdés

Pánikbeteg vagyok és pszchihésen hányingerem van ha félek..anyám el vitt valami pszchihológus féleséghez de inkább ilyen jósnő vagy nem tudom..és megjósolta hogy a napokba hányni fogok vagy hasmenésem lesz

Anya jól tudja hogy belehalok ha hánynom kell és nagyon utálom,most is azon görcsölök mikor lesz valami bajom,már a hasam is fáj

Nyugodjak meg hogy ez csak valami hülyeség vagy várjak hogy mikor következik be mert ez igaz

szerintetek?? :(

12/l

2015. jún. 16. 21:07
 1/6 anonim ***** válasza:
Parapszichológus? Úgy nézem anyud is pszichiátriai eset.
2015. jún. 16. 21:12
 2/6 anonim ***** válasza:

,most is azon görcsölök mikor lesz valami bajom,már a hasam is fáj

Bizony, lehet, hogy lesz hányás, mivel úgy tűnik pszichés meggyőzéssel ráveszed magad, hogy beteljesítsd a jóslatot.

2015. jún. 16. 21:13
 3/6 anonim ***** válasza:
+1 az elsőnek.
2015. jún. 16. 21:15
 4/6 anonim ***** válasza:
Anyád így akkor inkább ne segítsen. Nem, nem fogsz hányni, csak ne terheld túl a gyomrod.
2015. jún. 16. 21:44
 5/6 Missi_Key ***** válasza:

pánikbetegséggel igazi pszichológushoz menj...

amúgy a jósok nem beszélnek hülyeségeket, mentalisták, a legtöbbjük. olvass utána mi az...

tudja hogy rohamod lesz, hiszen mindig van, egy pánikbetegnek mindig van. és most ráadásul már kezdesz pánikolni amiért ezt mondta. ha valami nem nyugtat meg akkor tényleg napokon belül túlstresszelheted magad.

itt az okot kell megkeresni nem a következményt, és azt kéne neked magadnak feldolgoznod. a pszichológus sem fogja megtenni helyetted, de úgymond "fogja a kezed" amég a folyamat tart hogy bele ne bukj.

2015. jún. 17. 01:14
 6/6 anonim ***** válasza:

Önmagát beteljesítő jóslat!

Ugyanaz, mint amikor ezt mondon: el fogysz esni és megütöd magad!

Aztán állandóan ezen agyalva nem veszed észre a kavicsot, rálépsz, elesel.

Akkor jövök én: lám-lám, ezt már régen megjósoltam!

2015. jún. 17. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!