Miért vérzik az orrom vihar elôtt egy nappal?
Figyelt kérdés
Már egy éve lettem figyelmes arra, hogy tavasszal a nagyobb viharok elôttegy nappal,nyáron közvetlen a viharok elôtt egy-két órával vérzik az orrom. Olyan mintha megjósolná a vihart. Ez lehet a frontérzékenység miatt?2015. máj. 20. 22:41
21/27 anonim válasza:
mais szórtak keggyetlenül..tisztára izott az ég fáj is a fülem meg fejem ebből kifojólag
22/27 anonim válasza:
"HÁT NEM ÉRTITEK??? Olyan mérgezőek a gyógyszerek, hogy már SZEDÉS ELŐTT beteg tőlük mindenki!!!!4!!"
Jó az irónia csak sokan nem értik/szeretik.
23/27 anonim válasza:
Szerinted a másik ugyanolyan mennyivel komolyabban gondolja?
24/27 anonim válasza:
Ha ezt Te írtad akkor oké, én értem, de a válaszod mégis lepontozták- erre írtam.
A 61%-os "kolléga" szösszeneteiből nekem nem "jött át" az irónia.
25/27 anonim válasza:
Értelek. Én is inkább csak valószínűsítem, hogy erős középhaladóban tolja. :)
26/27 anonim válasza:
lehet ezel poénkodni de sajnos a jövőnkel viccelődünk pár évtized és nem lesz enber a földön aki ne lenne megmérgezve ezzel a vegyi szemétel!!! facebokon is van ijyen cechmtrail oldal ott írnak nagyon helyes észrevételeket ezzel kapcsolatban de mint modntam mire mindenki felébred már túl késő lesz
27/27 anonim válasza:
Oké - oké, de most már inkább térj nyugovóra, késô este van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!