Mit gondoltok a jóslásról? Van itt olyan aki nem elvakult hívő de nem is szeptikus és mikor elment segített, használt neki? Mondtak nektek konkrét dolgokat amik be jöttek?
Meg szeretnék próbálkozni ezzel a dologgal, legalább egyszer, még ha sokba is kerül. Tudom hogy nagyon zsákbamacska de van itt olyan akinek tényleg pozitív tapasztalatai vannak, és nem csak bele magyarázási alapon? Esetleg tudtok ajánlani? 10 000 ft még fizetnék, esetleg 20 000 de többet már semmiképp.
Igazából nem a jövő érdekel konkrétan, inkább csak önismereti alapon szeretném ,,megnézetni magamat" valakivel akinek vannak ilyen ,,képességei". Nem is biztos hogy jósra van szükségem, de nem tudom akkor mi felé kéne nézelődnöm, annyira nem vagyok jártas a témában.
Feltételezem most mindenki arra gondol mértnek Pszichológushoz megyek, azért nem mert én már belük ábrándultam ki, és nem igazán érdekelnek azok akik meg próbálnak győzni róla hogy ezért meg azért jó, ajánlások végképp nem érdekelnek.
Ha önismeretre van szükséged látóhoz, energia gyógyászhoz menj. Ő tud segíteni a hozott dolgaid fel-, megismerésében, megértésben és irányt mutathat a továbbiakra.
Az emberek érzik, ha igazat emberrel beszélnek, vagy igazságot hallanak. Mikor leülsz az ember elé és elkezd beszélni (legkésőbb ekkor) érezheted, hogy hazudik e. Ha téved azt sajnos ritkán érzed az elemzés alatt. Még egy jele van annak, ha nagy igazságot hallasz: kiráz a hideg, általában a gerinced mentén. Velőt rázó mondhatni. Olyan mint amikor simán hideg lesz mégis kicsit más. Megborzongsz. Tudni fogod.
A jóslásról.
A kártyák(cigány,tarot stb), rúnák és minden egyéb eszköz amivel a jósok jósolnak pusztán transzformátorok. Átalakítják az információt olyan formába,amit a jós értelmezni tud. Az információ pedig benned van, a lelkedben. Mindenkiben megtalálható az élet programja. Sors, karma, predesztináció. El vannak rendelve a karmikus találkozások,balesetek, életpénz és sok egyéb. Ezeket szerződésben leírjátok, leszületés előtt. A jós ezeket az információkat tudja (vagy csak részben, vagy csekély mértékben) értelmezni, mikor leülsz elé a transzformátorai segítségével. Egyénenként változó az érzékenység ezekre,de mindenki képes rá. A látók jó részének pl elég a név, vagy arckép az illetőről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!