Tudtok megbízható jósnőt, aki nem az átverésre és a pénzkicsalára utazik?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 2. 13:12
11/16 anonim válasza:
Az úgynevezett jósok hazudnak, mint Qurcsány Böszme....
12/16 anonim válasza:
A wikipédia szerint: "Az oximoron (jelentése elmés-ostoba) retorikai-stilisztikai gondolatalakzat, amely egymást kizáró, egymásnak ellentmondó fogalmakat foglal szoros gondolati egységbe. Általában jelzős szerkezetben jelenik meg mint ellentét a jelző és a jelzett szó között, de gyakorta ellentétes fogalmak összekapcsolásaként is. Köznyelvi példák: élő halott, rettentő jó, halk sikoly, békehaderő, objektív vélemény stb."
Utóbbi sort ki lehet egészíteni a "megbízható jósnő, aki nem az átverésre és a pénzkicsalára utazik" kifejezéssel is.
13/16 A szerelő válasza:
Kérj garanciát tőle az állításairól, azzal a kikötéssel, hogy csak a megvalósult konkrétumokról mondott állításai után fizetsz (általános lózungok nem játszanak). Ha nem jön be, akkor ő fizet :)
14/16 anonim válasza:
Nem tudok pedig volt szerencsém néhányhoz.
15/16 anonim válasza:
élet nagy kérdései: miért kell a jósnőnél időpontot kérni :D
16/16 anonim válasza:
Hát szerintem olyan nem igazán van másrészt ne rágódj a múlton éld a jelent ne gondolj a jövőre én így vagyok ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!