Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » 30 év múlva milyen lesz a...

30 év múlva milyen lesz a Világ/Bolygó?

Figyelt kérdés
2015. márc. 6. 19:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
73%
A világ kb. ugyan ilyen. A bolygó melegebb, szélsőségesebb, fogytán lesz (lehet) az olaj, szerintem komolyabb politikai és katonai események is lesznek.
2015. márc. 6. 19:27
 2/11 anonim ***** válasza:
31%
marad geoid alakú
2015. márc. 6. 19:27
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
Maga a bolygó gömbölyű narad, M. O. Csődbe megy hàla a sok csincsillànak a parlamentben. Hogy veled mi lessz... 30 évvel idősebb leszel.
2015. márc. 6. 19:31
 4/11 anonim ***** válasza:
20%

Erre én is kíváncsi vagyok.

Sok olyan filmet látok,hogy keservesen rossz,de a vége mindig jól sül el:"film"..

Szerintem eléggé drasztikusan fognak rombolni,tomboli az emberek többsége mert kell pénz és hatalom.

Talán még az ufók is bekukkantanak.Bár a 30 év az itt van nem messze.Nem is olyan biztos,hogy változni fog "sokkal".

2015. márc. 6. 19:31
 5/11 anonim ***** válasza:
Fejlődik a technológia, a globális felmelegedés val.szeg elfogadhatatlan mértékű lesz, rengeteg háború lesz a vízért (Pl. az Aral tó nemsokára kiszárad), és ha a politikusok akkor észben vannak, akkor Magyarországon talán lehet valami normál gazdaság(víz, termőföld van M.o-n dögivel) :D
2015. márc. 6. 20:10
 6/11 anonim ***** válasza:
39%
lesz? nem lesz
2015. márc. 6. 20:23
 7/11 tökösgino válasza:
48%

Édesapám híres tengerbiológus és a kutatócsoportjuk megállapította hogy ha minden így megy tovább akkor a világ tele lesz puttonyszájú dúnföldi krebainokkal, azaz teljesen elránt bennünket a pusztulat.

Addig osztódj amíg teheted, mondá Isten. A vietnámi

2015. márc. 6. 21:00
 8/11 anonim ***** válasza:
Semmi, ugyanolyan lesz minden. Vagy még rosszabb, sokan fognak éhezni, mert az állam megöl mindenkit.
2015. márc. 6. 21:41
 9/11 anonim ***** válasza:
Szegénység,nélkülözés, büncselekmények, és kevesebb rendvédedelem, most is lehet érezni.
2015. márc. 6. 22:54
 10/11 anonim ***** válasza:

Akit az állam megöl, nem fog éhezni!

.

30 év alatt még számtalan világvége várható, ha közülük egy is "bejön", világ sem lesz!

2015. márc. 9. 05:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!