Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Interneten keresztül lehet...

Interneten keresztül lehet jósolni? Valaki segítene egy pár dologban a jövővel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

2015. márc. 6. 12:23
 1/9 anonim ***** válasza:
75%
A jövő nem létezik. Mit szeretnél tudni?
2015. márc. 6. 12:25
 2/9 anonim ***** válasza:
52%

Nem, nem lehet. Úgy ahogy tv-n keresztül sem, sőt egyéb módon sem....

De gyanítom, ha sokat keresed akkor biztos találsz valakit aki egy kisebb vagyonért "jósolni" fog neked.

Sőt. Pár ezer forintért még én is megteszem....

2015. márc. 6. 12:29
 3/9 anonim ***** válasza:
61%

Persze, hogy lehet!

Egyszerűbben, mint szemtől szembe, itt ugyanis nem látszik, hogy a jós röhögve írja szövegét!

2015. márc. 6. 12:31
 4/9 anonim ***** válasza:
26%
Munkahelyeden egy váratlan lehetőség kínálkozik, ne szalaszd el! A szerelem tekintetében légy óvatos, mert valaki csak a pénzedre pályázik. Felbukkan egy családtag, akiről nem is tudtál, és nagy meglepetéseket fog okozni! Látok még egy távoli országot, ahová el fogsz jutni.
2015. márc. 6. 12:39
 5/9 anonim ***** válasza:
31%
Làtom ahogy a mai napon leülsz a géped elé s ezeket a vàlaszokat olvasod s reménykedsz h a sok hülye közül ki ad megfelelő választ. Engem is brleértve. Làtom hogy az öledbe ugrik a macska v kutya pontosan nem tudom, és kinyalja a valagàt majd a fejedet nyalja. Làtom hogy galambsereg közelit és arra vàr mikor mész ki h leszarhassanak. Làtom hogy a pàrod jön hozzàd baszni de nem hozott gumit igy marad a filmnézés. Làtom hogy elfogod felejteni lehuzni a szart magadutàn és elfogy a ketchup.
2015. márc. 6. 16:10
 6/9 Lunio válasza:
Az elottem felszolalok mindegyike helyes valaszt adott! Ez ritka!
2015. márc. 7. 10:04
 7/9 anonim ***** válasza:

Lehet, tudok.

Két feltétele van:

- hogyan fizetsz;

- hogyan emeled el az interneten keresztül az általam megkevert kártyapaklit?

2015. márc. 10. 05:47
 8/9 anonim ***** válasza:
Én tudok segíteni, lelombozva egy-két előttem szólót, ingyen. Írj privátban.
2015. márc. 10. 15:02
 9/9 anonim ***** válasza:
Én nem tudom hogy te hogy vagy vele de én nem vagyok fa, és lombkoronàm sincs. :p
2015. márc. 10. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!