Interneten keresztül lehet jósolni? Valaki segítene egy pár dologban a jövővel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
2015. márc. 6. 12:23
1/9 anonim válasza:
A jövő nem létezik. Mit szeretnél tudni?
2/9 anonim válasza:
Nem, nem lehet. Úgy ahogy tv-n keresztül sem, sőt egyéb módon sem....
De gyanítom, ha sokat keresed akkor biztos találsz valakit aki egy kisebb vagyonért "jósolni" fog neked.
Sőt. Pár ezer forintért még én is megteszem....
3/9 anonim válasza:
Persze, hogy lehet!
Egyszerűbben, mint szemtől szembe, itt ugyanis nem látszik, hogy a jós röhögve írja szövegét!
4/9 anonim válasza:
Munkahelyeden egy váratlan lehetőség kínálkozik, ne szalaszd el! A szerelem tekintetében légy óvatos, mert valaki csak a pénzedre pályázik. Felbukkan egy családtag, akiről nem is tudtál, és nagy meglepetéseket fog okozni! Látok még egy távoli országot, ahová el fogsz jutni.
5/9 anonim válasza:
Làtom ahogy a mai napon leülsz a géped elé s ezeket a vàlaszokat olvasod s reménykedsz h a sok hülye közül ki ad megfelelő választ. Engem is brleértve. Làtom hogy az öledbe ugrik a macska v kutya pontosan nem tudom, és kinyalja a valagàt majd a fejedet nyalja. Làtom hogy galambsereg közelit és arra vàr mikor mész ki h leszarhassanak. Làtom hogy a pàrod jön hozzàd baszni de nem hozott gumit igy marad a filmnézés. Làtom hogy elfogod felejteni lehuzni a szart magadutàn és elfogy a ketchup.
6/9 Lunio válasza:
Az elottem felszolalok mindegyike helyes valaszt adott! Ez ritka!
7/9 anonim válasza:
Lehet, tudok.
Két feltétele van:
- hogyan fizetsz;
- hogyan emeled el az interneten keresztül az általam megkevert kártyapaklit?
8/9 anonim válasza:
Én tudok segíteni, lelombozva egy-két előttem szólót, ingyen. Írj privátban.
9/9 anonim válasza:
Én nem tudom hogy te hogy vagy vele de én nem vagyok fa, és lombkoronàm sincs. :p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!