Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Mit tehetek, hogy ne küldjenek...

Mit tehetek, hogy ne küldjenek sms-t?

Figyelt kérdés
Nem tudom honnan van meg nekik a telefonszámom, de már a harmadik sms-t küldik nekem az ezo tv-sek. Sosem hívtam őket és nem is hiszek a boszorkányságaikban. Miért zaklatnak és mit tehetnék ellenük?

2015. febr. 17. 17:23
 1/9 anonim ***** válasza:
86%
Említsd meg nekik a hivatalos szerveket, akiknek jelentheted, hogy ez "kéretlen reklám". :-)
2015. febr. 17. 17:38
 2/9 anonim ***** válasza:
96%
Menj be a mobilszolgáltatódhoz és tiltsd le a számot.
2015. febr. 17. 17:47
 3/9 anonim ***** válasza:
Letöltesz egy hívás/sms blokkoló alkalmazást, és azt a számot tiltod le, amelyiket csak akarod.
2015. febr. 17. 18:18
 4/9 anonim ***** válasza:
33%
Nincs mit tenni... Először csak az SMS-ek. Aztán furcsa jelek hogy valakik jártak a lakásodban. Állandó kopogások, de senki nincs az ajtónál amikor kinyitod. Furcsa alakok követnek az utcán. Én Laoszba emigráltam előlük. De ki tudja mikor fedeznek fel itt is. Írd privátban ha kell segítség.
2015. febr. 17. 18:22
 5/9 anonim ***** válasza:
42%
Ja és hogy lehet-e ennek köze a gabonakörökhöz és az UFOk-hoz? Igen, de hogy mennyire azt neked kell kiderítened.
2015. febr. 17. 18:27
 6/9 anonim ***** válasza:

Nekem eddig mindig bejött, ha a Fogyasztóvédelemre hivatkoztam. :-)

De vannak más hasonló kulcsszavak, amitől beijednek és békén hagynak.

2015. febr. 17. 18:38
 7/9 anonim ***** válasza:
Akkor van gáz, ha valami vírust töltöttél le, ami előfizetett valami szarra.
2015. febr. 17. 20:45
 8/9 anonim ***** válasza:

Nekem egyszer egy ismerősöm adta ki a telefonszámomat egy biztosítási ügynöknek. Meg szoktam kérdezni, honnan van meg a számom, és így derült ki. Mellesleg az ismerősöm nem szólt előtte, hogy egyébként megadhatja-e. Persze rosszat nem akart, csak ez így nem korrekt. Én azért nem szoktam így odaadogatni mások telefonszámát senkinek, még a szüleimét és a testvéremét sem. Ha úgy gondolom, hogy talán érdekelheti a dolog, előbb vele beszélem meg.

Gondolhatod, mennyire örülhettem neki...

2015. febr. 18. 12:04
 9/9 Hajdu Change válasza:
A legegyszerűbb, ha letiltod a számot. :)
2015. márc. 12. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!