Honnan tudom biztosra, hogy mentalista vagyok-e?
Gondolatolvasó, meg telepatikus személyiség?
Mindig úgy érzem, hogy már anélkül ismerem egy másik ember jellemét, hogy találkoztam volna vele. Egy szimpla levelezés, vagy beszélgetés során, nem csak azt látom és hallom amit mond vagy ír, hanem azt is amit nem.
Tegyük fel adott két ugyanolyan ember, akikkel beszélgetek. A beszélgetés során, mindkét embernél más-más érzéseim vannak. Érzem ha boldog, ha szomorú, ha rossz dolgot tett, ha hazudott. Érdekesen hangozhat, de tudat alatt mintha súgná egy hang, hogy most épp mit hazudott, és azt is, hogy mi az igazság.
Minden embernél más más érzéseim vannak. Rájöttem arra, hogy a negatív kedvű emberek érzéseit, képes vagyok nem átvenni. Próbálok minden embert boldoggá tenni, ha szomorú. Érzem ugyan a rossz tulajdonságait is az embereket, de ez nem tud megingatni.
Egy levelezés alapján én is képes vagyok a másik jellemét megismerni, ehhez nem kell mentalistának lenni :-)
Az a mentalista, aki a szomszéd szobában lévő ember jellemét és gondolatait megmondja - akit még sosem látott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!