Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Miert nem olvasni soha az...

Vadkorte81 kérdése:

Miert nem olvasni soha az ujsagokban:"josno nyerte a lottonyeremenyt! "?

Figyelt kérdés
josno,lotto
2015. jan. 14. 16:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Tudomásul kell venni, hogy a Jósok/jósnők nem annyira szellemi gyengék, mint akik vevők "tudásukra"!

Éppen az ilyen kérdések elkerülésére találták ki válaszuk:

önmaguknak nem jósolhatnak.

Ez buktatta le azt a jósnőt, aki a NAV-nál bukott be, mert nem adott számlát!

2015. jan. 20. 07:32
 12/15 anonim ***** válasza:

Én magamnak szoktam kártyát vetni meg ilyesmi, én nagyanyámtól tanultam, aki szintén a nagyanyjától. Meg néha másoknak is, főként tizenévesen mikor beletanultam, szórakozásból. Érdekes amúgy, mert volt olyan ismerősöm, akivel 10 évvel később találkoztam és mondta, hogy minden szó igaz volt, de különben úgy is szokott lenni. Hát vagy véletlen, vagy nem. Ez mindegy is.

De egyáltalán nem ilyen dolgokat mond a kártya, mint mondjuk a lottó számok stb. Azért szerintem ezzel egy átlag ember is tisztában van, nem is értem miért teszik fel állandóan ezt a "vicces" kérdést.

A tévés jósokat meg inkább hagyjuk, oda nem kell semmilyen tudás, meg ilyen beállítottság, ott csak jó beszélőke kell, hogy húzzák a telefonálóval az időt meg erős gyomor és vastag bőr a pofán ahhoz, hogy így húzzák le és verjék át az embereket.

2015. jan. 24. 17:17
 13/15 anonim ***** válasza:

A privát üzenet küldőjének a jövőbeli, másoktól érkező hasonló üzenetek megelőzése céljából írnám:

Kedves,

1. ez nem így működik, hogy majd én vadidegeneknek unalmamban távjóslásozok. Ha felmerülni, nem, pénzért sem.

2. annyit tudok mondani, hogy ha teszel érte

legelőször is le kéne ülni és átgondolni a viselkedésedet, mert ha a csajozásnak is így állsz neki, mint ahogy nekem írtál üzenetet, akkor valószínűleg ezzel (is) van a baj.

Tudniillik, ha leírom valahol, hogy ilyet csinálok vagy bármi mást, akár csak magamnak, akár hobbiból a barátaimnak SZEMÉLYESEN, az nem azt jelenti, hogy arra vágyok, hogy a gyakorikérdéseken valami ismeretlen madár minden bevezető nélkül leírja a nyűgjét, és azt várja, hogy majd én trombita ugrok is rögtön és válaszolgatom is meg a kérdéseit. Még ha úgy kezdted volna, hogy érdekelne, tudsz-e segíteni, mert ha igen, akkor kérdeznék valamit, és megvároda a választ, akkor elmagyaráztam volna rendesen, hogy mi újság, de már ne is haragudj, ez így bunkóság és erre csak bunkósággal tudok válaszolni.

2015. jan. 24. 18:09
 14/15 anonim ***** válasza:
A hibákért elnézést, úgy tűnik néha kihagy a vezeték nélküli billentyűzet, mert néhol lemardt egy-egy szóvég...
2015. jan. 24. 18:10
 15/15 anonim ***** válasza:
Hát érdekes lenne ha ezt olvasnám v hallanám valahol.
2015. nov. 21. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!