17 évesen mehetek jósnőhöz?
Figyelt kérdés
anyukám volt azthiszem 3-4 évvel ez előtt és szinte majdnem minden bejött amit mondott neki .. énis szeretnék elmenni de én már nagyon régóta csak azt hittem ezt korhoz van kötve legalább is anya mindíg ezt mondta nekem , én hiszek benne bár lehet sokan ezt is hülyeségnek tartják , normális válaszokat kérek köszönöm
17/L
2014. nov. 16. 10:05
11/12 anonim válasza:
Tudtommal nincs korhoz kötve, hogy az ember kinevettesse magát..
12/12 Adri+ válasza:
Szia.Hogy jogi akadálya nincs e,azt egy tisztességes jós meg tudja neked mondani.Elvileg14éves kortól érett lehetsz rá.Hallgass a megérzésedre,és semmiképpen se a sok bálványimádóra.Ez nem jehova vagy nem isten dolga.csupán a tiéd.Viszont vegyed figyelembe,hogy itt sok a troll,mindenkit ledumálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!