Megkeresed a saját Indiai pálmaleveledet?
Figyelt kérdés
2010. jan. 27. 17:40
12/21 anonim válasza:
megkeresném, de elég húzós a díja:(
13/21 anonim válasza:
előző: mennyibe kerül? ha nem utazik ki az ember?
énis mindenképp meg akarom keresni, de majd csak később, amikor elakadok az életemmel, vagy valami iránymutatásra várok...
14/21 anonim válasza:
11000 ft, és kapsz róla ingyen hangfelvételt
16/21 anonim válasza:
Hülyeség a média butit te meg beveszed.
17/21 anonim válasza:
Itt most szerintem nem a média butításáról van szó.Megalakult az Indiai Pálmalevél Kéziratok Kutató Szövetség, ők kutatnak. A média csak hírt adott róla. Az említett weboldalon részletesen,átfogóan lehet tájékozódni erről az egész témáról.
18/21 anonim válasza:
Imádom ezt a sok nagyon okos, racionális embert, aki csak abban hisz, amit már bebizonyítottak! Már miért ne lehetne igaz?! Régen 1-2 ezer éve még nem butította el az embereket a hülye világ, valószínűleg sokkal nagyobb szerepe volt az intuíciónak, mint most... az ősember magától megtanult tüzet gyújtani, bnőm meg egy kurv@ sütőt nem tud begyújtani elsőre... és milyen fejlett a világ...
19/21 anonim válasza:
Nem egészen 10ezer körül van az ára...
Keresés, tolmács, meg mi egymás ára összesen 90 ezer! Én is csak ámuldoztam :(
20/21 anonim válasza:
2024-re hogy felment az ára 70.000 HUF-ra... 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!