Mit kell tudni az indiai pálmalevelekről?
Figyelt kérdés
Oké leírják egyes emberek sorsát és igen nagyon sok magyarnak van ilyen levele, de mégis miből tudom hogy érdemes nekivágni a kutatásnak? Találkoztam már a kutatást segítő magyar szervezet honlapjával nagyon sok mindent elmond de mégis milyen költsége van egy ilyen kutatásnak? Ha meg is van a levelem elárulják mit oz a jövőm vagy ők is úgy vannak vele jobb dolgokat nem tudni?#indiai pálmalevél kutatás
2014. okt. 13. 19:35
1/7 A kérdező kommentje:
Nem egészen a cigányok csak egy nép csoport és elég sok és eredményes jósnőjük van.
2014. okt. 13. 19:37
2/7 anonim válasza:
Kamu. Egyik kolléganőm megkerestette, ő hisz az ilyesmiben.
A 80 %-a nem jött be, a maradék 20-at meg még későbbre jósolták. (szerintem az sem fog)
3/7 anonim válasza:
Átverés. A pénzről szól!
Keress rá neten, sokan leírják, hogy hogyan verték át őket.
4/7 anonim válasza:
Az egyik legnagobb átverés, de aki olyan hülye, hogy ezért fizet, az meg is érdemli.
5/7 anonim válasza:
Csak egy kicsit gondolkozz! Hány ember él és élt eddig a Földön? Hogyan tudták mindnek a nevét, adatait, sorsát előre? Honnan vettek annyi pálmalevelet, ahány kellett volna? Hány szerzetes kellett a megírásukhoz? Hogyan tárolták, hogy ne penészedjenek meg, vagy porladjanak el ?
De annyi pálmalevél között mennyi idő lenne megtalálni éppen a tiédet?
Nagy átverés sok pénzért, a hiszékeny embereknek.
6/7 anonim válasza:
Már látom, ahogy élelmes magyar ügynökök lapozgatják a telefonkönyvet és szorgosan körmölik a neveket, adatokat a fikusz levelekre.Csak 60.000 Ft/db
7/7 anonim válasza:
Kamu, hiszékeny embereknek való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!