Vannak ugye ezek az ezoterikus dolgok. Jóslás meg minden. De ha ilyen nagyon értenek hozzá, a lottoszámokat miért nem tudják? Mondjuk a telitalálatos számkombinációt.
A TV-ben is ott vannak ezek a tisztánátó meg ilyen-olyan genyófalviak. Minek dolgoznak? Minden héten töltsék ki a helyes lottoszámokat a szelvényen azt kész.
múltkor odajött hozzám egy nő a belvárosban. Hogy ő jósol nekem. Oké, mondom a 6-os lotto vasárnap kisorsolt nyerőszámai érdekelnének. Erre nem is tudta h merre húzzon a pcsába. Szóval sztem ez az egész baromság.
A válasz pofon egyszerű: olyan, mint jóslás nem létzik. (Bár erre alapfokú természettudományos ismeretek birtokában bárki rájöhet.)
A lottó pedig egy játék, semmi több. Lehet vele nyerni, ha épp véletlenül szerencséd van. Ez nem egy megélhetési forrás, veheted te akár tízezer forintonként is a lottószelvényeket, attól az még ugyanúgy a szerencsén fog múlni. De gondolkodj kicsit! Ha biztosan jövedelmezővé lehetne fordítani, akkor miért nem abból él meg mindenki? Továbbá akkor hogyan érné meg a Szerencsejáték Zrt-nek?
Jogod van hinni a létezésében. Felőlem akár a húsvéti nyusziban vagy a lapos Földben is hihetsz, jogod van hozzá.
De ettúl az még nem lesz igaz.
De ha te tudsz a fizika törvényeinek nem ellentmondó magyarázatot találni, hogy mégis egy kártya hogy mondaná meg, hogy adott atomok X idő múlva milyen állapotúak lesznbek (mert tulajdonképpen ezen múlnak a lottószámok), akkor készséggel elhiszem.
(Magyarázat alatt nem a Hihetetlen magazin, meg Ezo tv szintű tündérmeséket értem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!