Milyen pozitív tapasztalatid van az EZO TV-ről?
Pozitív.
- Nem veszi zokon és nem küld átkot, mert amint meglátom, azonnal elkapcsolom;
- hasznos, mert ez olyan hely, amit az is nézhet, aki természetfilmeket nem érti meg;
- mióta bezárt az OPNI, ez a nem dühöngők gyülekezési helye, tehát hiánypótló;
- demokratikus, mert minden betelefonálónak a saját pénzéért egyformán küldi a "pénzenergiát".
"Utolsó, a tapasztalat azt jelenti, hogy személyes kapcsolatban voltál velük pl felhívtad őket. Az hogy te mit gondolsz róluk, nem tapasztalat, hanem előítéletnek hívják :-P"
Csakhogy az én véleményem személyes tapasztalatból indul ki, amit én gondolok róluk nem előítélet, hanem személyes tapasztalat. Mindig azt mondom, hogy az olyanok, mint az EZO.TV jósok, a pápa és az olyan hivatásos emberek, akik másoknak prédikálnak az ezotérikus dolgokról, mint mondjuk a hit, jóslás, átok, szellemek azok legszkeptikusabb lelkiszegény emberek, akik azokat az embereket veszik palira, akikben még maradt egy kevéske hit az ezotérikus dolgok iránt. :-P
Röhejesen hülyék.
Mármint a betelefonálók. A "jósok" viszont művészi csalók, ahhoz meg kell némi ész.
Nekem csak pozitív tapasztalataim vannak.
Megigérték, hogy sok pénzt fogok nyerni, és így is lett.
Elkezdtem Lottózni.
Rögtön az első héten hatosom lett az ötöslottón!! Gondoljatok bele!
Utána 3 évig nem volt egy találatom sem, de a nyeretlen szelvényeimet beküldtem és -láss csodát- nyertem egy tubus répakrémet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!