A jósok miért nem mondják meg előre hol és mikor lesz terrorista robantás/támadás?
Mert:
- nincs pénz benne;
- őket is a brancshoz tartozókként vizsgálnák;
- lila gőzük sincs arról, hogy mi a halvány sejtelem.
.
Mindegyikkel állami megrendelésre jósoltatni kéne, akinek nem jön be jóslata, közpénzen fenntartott, teljes ellátású lakást biztosítani. (Vulgárisan: börtön...)
A terrortámadások száma nem, de a pénzért másokat átverők száma rohamosan csökkenne.
(Az APEH már büntetett meg "jóst" számlaadási kötelezettség megszegése miatt. Azt sem tudta előre...!)
privátban kaptam egy emailt de itt válaszolnék:
"Mi ertelme lenne ha kozolnek elore? Ez kinek lenne hasznosabb?"
Annak lenne hasznosabb aki ott van és nem kéne meghalnia.
1. Mert a jóslás annyira nem precíz, hogy akik pontos időpontokat meg hasonlókat jósolnak azok szélhámosok
2. Akik professzionális jósok 100%, hogy szélhámosok
Én szoktam hobbiból jósolgatni magamnak meg a baráti körnek. Tarot kártyát használok, amibe szinte bármit bele lehet magyarázni a szimbolikus jelentések miatt. A trükk az, hogy a kikapott kártya szimbolikáját egyeztetni kell annak a személyiségével és körülményeivel akinek jósolsz. Én általában nem mondom azt, hogy "ez fog történni" és kész, mivel a jövő nem fix. Ehelyett azt mondom, hogy "ha ezt akarod elérni akkor ezt kell csinálnod és akkor valószínűleg ez fog történni".
Nem érdekli őket. És igen, nem is fizet érte senki.
Aki meghalt ott, annak pont akkor meg kellett valamitől halnia, ilyen egyszerű. Ha nem a támadásba hal bele, elütötte volna a villamos egy óra múlva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!